Aan de slag met snailmail met 101woonideeen

101woonideeen.nl; blog

101woonideeen is een van de leukste woontijdschriften die er is. Boordevol fijne wooninspiratie met betaalbare producten en natuurlijk een heleboel ideeen die je zelf kunt maken! Maar naast een fijn woontijdschrift heeft 101woonideeen ook een hele fijne website met heel veel inspiratie zoals een blog over hoe je een snailmail pakketje samen stelt!

Alweer een paar maanden geleden kwam Monique van der Vlist naar mij toe met een heel gaaf verzoek: of ik voor 101woonideeen.nl over blogtrends wilde bloggen. Uiteraard zei ik gelijk ja! Niet alleen omdat 101woonideeen zo leuk is, maar ook omdat ik heel veel blogs lees en het leuk vind om nieuwe te ontdekken.

Zodoende leerde ik meer over Count Your Blessings, Twittercolumns, Lomography, 365 dagen projecten, Photochallenges en – zeer recentelijk – Snailmail. Voor elke blog benaderde ik een blogger die zich veel bezighoudt met het onderwerp, zocht ik naar inspirerend beeld en schreef ik natuurlijk de blog.

Voor februari schreef ik een blog over snailmail met een toffe winactie met een stempel van Moosmade die inmiddels is afgelopen. Maar recent publiceerde ik weer blog over snailmail waarbij ik dit keer vertelde hoe je een pakketje samen stelt. En ook deze blog heeft een winactie!

Bij deze alle blogs die ik schreef voor 101woonideeen.nl op een rijtje:

Count your blessings

Twittercolumns

Lomography

Zelf aan de slag met Lomography

365 dagen projecten

Photochallenges

Snailmail

Online magazines

Zelf aan de slag met snailmail

3 reacties on Aan de slag met snailmail met 101woonideeen

 1. Natasja
  4 april 2013 at 10:38 (9 jaar ago)

  Leuk, en welkom terug! Mooi strakke layout ook, al kan ik het mintgroen wat minder goed lezen.

  Beantwoorden
 2. Nienke
  4 april 2013 at 20:14 (9 jaar ago)

  Ik ga me toch eens verdiepen in dat snailmail! Lijkt me heel leuk om wat meer creatief bezig te zijn. En natuurlijk om iets leuks te ontvangen. Spannend!

  Beantwoorden
 3. Miranda
  5 april 2013 at 11:22 (9 jaar ago)

  Wat een leuke tip, ga vanavond gelijk eens rondneuzen!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter