De pracht van Studio Sjoesjoe

Studio Sjoesjoe

De ontwerpen van Studio Sjoesjoe kom je op allerlei plekken tegen, van de Happi-Food specials met prachtige quotes tot de blog van Flow Magazine. En niet voor niets natuurlijk, want de ontwerpen van Studio Sjoesjoe zijn echt de moeite waard! 

Studio Sjoesjoe is het ontwerp- en conceptenbureau van Joelle Wehkamp. Vroeger werd zij Sjoesjoe genoemd en toen zij een naam nodig had voor haar bedrijf hoefde ze niet lang na te denken: Studio Sjoesjoe was geboren. En met klanten als Hema, Etos en het Deense merk Rice is dit bedrijf een om in de gaten te houden!

Een paar weken geleden verschenen er gastblogs van Studio SjoeSjoe op de website van Flow Magazine, voorzien van – uiteraard – prachtige ontwerpen! Mooie quotes in een mooi jasje. En extra leuk is dat je deze ontwerpen nu kunt kopen via Society6.

Als je actief bent op Pinterest ben je Society6 vast wel eens tegengekomen, via deze website bieden meerdere toffe ontwerpers hun ontwerpen aan. De mooiste prints uitgevoerd als kaarten, posters, iPhonehoesjes en meer. En nu zijn de prachtige quotes van Joelle Wehkamp ook verkrijgbaar.

Studio Sjoesjoe

Mijn favoriet is de mintgroene ‘Het leven moet niet vliegen, maar fladderen’, toevallig ook de enige Nederlandse quote van deze serie van Studio Sjoesjoe.

Maar behalve mooie quotes kun je nog meer moois kopen in de Society6-shop van Studio Sjoesjoe, zoals prachtige vlinders.

Studio Sjoesjoe - vlinders

Gek op de ontwerpen van Joelle Wehkamp? Bekijk ook vooral haar weblog waar ze haar inspiratie deelt! Nog meer inspiratie vind je via het pinterest.com/Sjoesjoe. Wil je meer weten over Joelle Wehkamp? Lees de blog met intervier op 101woonideeen.nl.

 

Psst, komt de naam Studio Sjoesjoe je bekend voor? Dat kan kloppen! Eerder deelde ik een DIY voor sneeuwballen van dit toffe ontwerpersbureau.

4 reacties on De pracht van Studio Sjoesjoe

 1. Liliane
  25 april 2013 at 00:01 (10 jaar ago)

  Ja studio Sjoesjoe! Geweldig en ik kom er (blog) regelmatig toevallig op terecht.
  Ik las laatst ergens een interview met haar, die quote met fladderen is geloof ik ook haar favoriet! En die van mij, ik heb hem verwerkt in een notitieboekje van me.

  Beantwoorden
 2. SanneWierda
  25 april 2013 at 00:01 (10 jaar ago)

  Leeeeuk! Het komt me inderdaad heel bekend voor! :)

  Beantwoorden
 3. Eva
  25 april 2013 at 14:45 (10 jaar ago)

  Oh heeeel gaaf! Die quotes zijn prachtig maar die vlinders heb ik misschien nog wel liever :)

  Beantwoorden
 4. Joëlle Wehkamp
  26 april 2013 at 10:04 (10 jaar ago)

  Nou, wat een ontzettend leuke post!! :) Thanks Marike, lief van jou!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter