Happy moments; om blij van te worden

Happy Moments

Eigenlijk stond er al een blogje op de planning met een verzameling ‘happy moments‘, maar afgelopen vrijdag kwam daar een moment bij waardoor ik deze ‘Happy Moments; om blij van te worden‘ even naar voren geschoven heb zodat ik heel leuk nieuws met jullie kan delen! 

Als je mij volgt op twitter, instagram of bevriend met mij bent op Facebook heb je het waarschijnlijk al gezien: ik ben afgestudeerd! In december en april schreef ik al blogs over mijn afstudeerproject en het verloop ervan. In januari leverde ik mijn scriptie in en deed ik mondeling examen die ik in één keer haalde, maar mijn scriptie bleek nog wat aanpassingen nodig te hebben. Eind maart heb ik mijn scriptie, verbeterd en wel, weer ingeleverd. En afgelopen vrijdag kwam het verlossende woord: ik ben geslaagd!

Hoera Happy Moments

Hoewel ik het alweer een paar dagen geleden hoorde, besef ik het nog niet helemaal, maar dat komt waarschijnlijk wel als ik straks mijn diploma voor mijn neus heb. Van een aantal mensen kreeg ik de vraag wat ik nu ga doen, maar eigenlijk weet ik dat nog niet zo goed. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij tuinieren.nl en het bloggen voor 101woonideeen.nl vind ik ook heel leuk, maar het liefst zou ik wel wat vaker willen werken. Dus mocht je toevallig op zoek zijn naar een webredacteur/social media redacteur voor 1 á 2 dagen in de week: CONTACT.

Maar er zijn nog meer ‘happy moments’!

Vorig weekend liep ik samen met mijn vriend een wandeltocht rondom de Keukenhof en daarna door de Keukenhof. Helaas waren de normaal zo kleurige bloemenvelden nog erg groen en bloeiden er behalve krokussen en wat tulpen verder niets. Gelukkig was er in de Keukenhof een paviljoen waar heel veel bloemen bloeiden, namelijk orchideeën! In werkelijk waar alle kleuren, soorten en varianten, van feloranje tot neongeel met donkerpaars. Heel erg mooi! En het fijne aan dit moment is dat ik nu nog aan het nagenieten ben met de vele foto’s die ik daar nam.

Happy Moments; Keukenhof met orchideeën

Zoals ik al beschreef in de Persoonlijke Update van 1 april ben ik gaan samenwonen met mijn vriend en dat is alleen al een happy moment op zich. Maar er zijn een aantal dagelijkse momenten waarop ik heel blij word. Als de vaatwasser (luxe!) klaar is bijvoorbeeld. Allemaal mooie kleuren bij elkaar!

Happy Moments; vaatwasser

Maar behalve de vaatwasser in- en uitruimen gebeurt er natuurlijk nog meer in ons huisje! Ik ben – eindelijk – begonnen met tuinieren. Weliswaar in het klein, in de vensterbank, maar er groeien toch echt planten! In mijn vensterbank staat basilicum, bieslook en ik probeer wat peterselie, Thaise basilicum en waterkers te laten groeien.

Daarnaast heb ik bij het tuincentrum viooltjes en verbena gekocht, die krijgen een mooie plek op ons balkon. En bij het tuincentrum en de supermarkt vond ik nog orchideeën die een mooie plek hebben gekregen in huis. Planten fleuren het huis echt op!

Happy Moments; tuinieren

Wat ook erg leuk is aan samenwonen, is het krijgen van post! Behalve lieve kaarten van vrienden en familie voor het samenwonen (DANK!) ontving ik de afgelopen twee weken nog meer leuke post!

Een heel mooi boek met prachtige illustraties wist mijn huis te vinden, hierover ga je snel meer lezen! En het tijdschrift Happi-Food viel op de mat! Erg leuk, want het tijdschrift is precies zoals ik een tijdschrift graag zie: bomvol inspiratie! Daarnaast kreeg ik van mijn ouders en zus lieve kaarten voor mijn afstuderen.

Happy Moments; post

Geen post, maar wel in ontvangst genomen: een bos ranonkels! Gekregen van mijn lieve collega’s van Tuinieren en 101woonideeen. Zo enorm lief! De bos bloeit prachtig felroze, heel mooi!

Happy Moments; ranonkel

Afgelopen vrijdag werd ik niet alleen heel blij van het bericht van mijn afstuderen, maar ook werd er geproost op het eerste exemplaar van Tuinieren! Het tijdschrift Tuin&Co heeft een restyling ondergaan en heeft nu een nieuw jasje en een nieuwe naam! Of eigenlijk een oude naam, want ooit heette Tuin&Co al Tuinieren. Maar zo mooi als het tijdschrift er nu uitziet, zag je het nog nooit! Aan het tijdschrift heb ik bar weinig bijgedragen, maar toch ben ik enorm trots dat ik mag werken voor het merk Tuinieren!

Happy Moments; Tuinieren

Het nieuwe nummer Tuinieren ligt vanaf dinsdag 16 april in de winkels en is het lezen absoluut waard! In dit nummer zit een extra bijlage over stadstuinieren, erg interessant! Overigens verkoopt helaas niet elke supermarkt of boekhandel Tuinieren, dus vraag er vooral even naar als je hem niet direct ziet liggen!

 

Terwijl op Twitter de eerste berichten verschenen over de aanslagen in Boston, was ik bezig het beeld toe te voegen aan deze blog. Op de een of andere manier krijgt het leven, maar ook deze blog, nu een hele andere lading. Op Twitter las ik een tweet die ik graag met jullie deel:

Indrukwekkend nieuws, zoals deze explosies in Boston, blijven vaak vrij lang hangen in mijn hoofd. Des te fijner is het om even ‘happy moments’ op een rijtje te zetten.

2 reacties on Happy moments; om blij van te worden

  1. Natasja
    19 april 2013 at 09:57 (10 jaar ago)

    Hoera, gefeliciteerd met je afstuderen!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter