Kleurrijk wonen met Ariadne at Home Kinderen

Ariadne at Home Kinderen

Het tijdschrift Ariadne at Home is van nature erg brocante en ja, natuurlijk. Als dat je stijl is, kun je veel inspiratie uit dit tijdschrift halen. Maar ben je gek op kleurrijke interieurs? Dan moet je Ariadne at Home Kinderen een keer kopen!

Helemaal ‘onnatuurlijk’ is de Ariadne at Home Kinderen natuurlijk niet, maar de natuur wordt wel met een toefje stoer, modern of kleurig in het interieur gebracht. Het tijdschrift staat vol met wooninspiratie aangevuld met toffe DIY ideeën die gemakkelijk uit te voeren zijn.

Uiteraard ligt in eerste instantie de nadruk in dit tijdschrift op kinderen met tof speelgoed en kinderaccessoires zoals schattige regenlaarsjes, maar de foto’s bieden genoeg inspiratie voor elk kleurrijk interieur. Daarvoor hoef je geen kinderen te hebben.

De beste kleur in huis is natuurlijk groen en dan vooral vers groen. Daarom besteed Ariadne at Home Kinderen aandacht aan binnentuintjes met schattige kruidentuintjes die in bijna elk huis succesvol zullen zijn. Want groen in huis, daar word je pas echt vrolijk van.

De Ariadne at Home Kinderen ligt twee keer per jaar in de winkels, in het voorjaar en het najaar. Het tijdschrift kost €5,95 en is in principe te koop bij alle boekhandels en supermarkten. Je kunt ook oudere nummers nabestellen via abonnement.ariadneathome.nl.

 

Leuke ideeën uit dit tijdschrift:

Een vogelhuisje
Bladerkussens
Tuintent en plantenbakje
Camouflagetent en knapzakje
Sprokkelkarretje
Insectenpotje en vlaggetje
Boslogeerpartijtje

2 reacties on Kleurrijk wonen met Ariadne at Home Kinderen

 1. Kidsdinge
  28 april 2013 at 08:09 (10 jaar ago)

  Hele mooie inspiratie ! Love it !

  Beantwoorden
 2. SanneWierda
  28 april 2013 at 11:44 (10 jaar ago)

  Leuke tip! Ik ben inderdaad niet zo’n fan van de normale Ariadne At Home (brocante is gewoon niet mijn ding), maar de kids-versie ziet er een stuk beter uit! :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter