Masking tape van de Action

Masking tape van de Action

Het zal je niet ontgaan zijn dat de Action een paar weken geleden masking tape ging verkopen. Het ging als een lopend vuurtje over Instagram en Twitter, maar door de enorme populariteit van deze rolletjes tape waren ze snel uitverkocht. Gelukkig zijn ze nu volop verkrijgbaar! 

Toen ik een paar foto’s had gezien van deze masking tape via Instagram ben ik gelijk gaan kijken bij de Action, maar helaas waren alle varianten al uitverkocht. Gelukkig kreeg ik via Twitter en Instagram hulp van @kiwikidsNL, @snailmail_nl en blogger Karin van eenigwonen.nl. Inmiddels zijn we een paar weken verder en ben ik in het bezit van alle kleuren en prints, want de masking tape is gewoon weer verkrijgbaar bij de Action.

De verschillende kleuren en prints van deze masking tape worden per twee verkocht voor €0,80. Voor masking tape is dat echt niet duur en met alle varianten zit er vast een tussen die je leuk vindt. De meeste filialen van de Action verkopen de masking tape bij het schap met kantoorwaren, maar sommige filialen hebben ook een schap met knutselspullen waar de masking tape kan liggen.

Geen idee wat je met masking tape moet doen? Kijk voor meer adressen en ideeën met masking tape.

3 reacties on Masking tape van de Action

 1. Saar
  30 april 2013 at 09:41 (10 jaar ago)

  Bij de Wibra verkopen ze dezelfde masking tape!

  Beantwoorden
 2. Nathalie
  30 april 2013 at 13:06 (10 jaar ago)

  Leuk he. Vind je dat ze goed plakken? Die van de Hema en Wibra vind ik namelijk niet zo goed.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter