Neem binnen mee naar buiten met IKEA

IKEA: binnen naar buiten

Neem binnen mee naar buiten met IKEA! Eh ja….hoe dan? Want de meeste meubels kunnen niet zomaar naar buiten. Gelukkig heeft IKEA daar iets op bedacht met de speciale collectie voor heel veel plezier buiten. 

Van vloerkleden voor op het terras tot fleurige kussen voor op loungesets tot speciaal servies van plastic dat je gemakkelijk op een betonnen terras kan laten vallen. Zo gaat het buiten net zo fijn en gezellig worden als binnen. De kleuren en prints van deze collectie zijn erg vrolijk met oranje, blauw, groen en rood. Elk terras, balkon of tuin wordt hier blij van!

IKEA binnen naar buiten

Geen tuin of balkon? Gelukkig is er altijd wel een grasveld, park of strand in de buurt waar je kunt picknicken. Tas inpakken met kartonnen bekertjes en bordjes, kleden en zachte kussens en natuurlijke lekkere broodjes, salades en drankjes.

IKEA servies

Blijf je liever thuis? Gelukkig worden er behalve kartonnen bordjes en bekers ook mooi plastic servies verkocht. Schalen, bakjes, bekers en bordjes in geel, oranje en blauw. Mooi kleurenpalet voor deze lente en zomer.

IKEA tapijten voor buiten

Het opvallendste aan deze collectie van IKEA zijn natuurlijk de vloerkleden die ook geschikt zijn voor buiten. Fleurt het terras, gras of balkon gelijk op en het voelt toch net iets fijner dan koud beton. Hoewel er natuurlijk niets lekkerder is dan fris gras onder je tenen.

De producten waarmee je binnen naar buiten kan nemen is te koop bij de filialen van IKEA.

3 reacties on Neem binnen mee naar buiten met IKEA

 1. SanneWierda
  25 april 2013 at 16:44 (10 jaar ago)

  Jaaa, ik wil ook zo’n kleed voor buiten! Ben nog bezig mijn vriend aan het overhalen, hahaha.

  Beantwoorden
 2. Foodloveandhappiness
  26 april 2013 at 09:21 (10 jaar ago)

  Ja leuk! Staat zo gezellig! Ik ben deze week bezig geweest om m’n tuin weer netjes te maken, nu nog wat gezelligheid creëren:)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter