Ontbijtidee: rijstwafel met rosbief!

Ontbijtidee: rijstwafel met rosbief

De laatste tijd is het ontbijten zonder gebruik te maken van brood erg populair. Zo zie je online veel shakes en smoothies voorbijkomen, maar ook wraps en rijstwafels zijn voor het ontbijt weer best hip als je maar experimenteert met het beleggen ervan. Zo ontstond een rijstwafel met rosbief!

Vroeger konden rijstwafels alleen maar in combinatie met pindakaas vond ik, want zonder pindakaas hadden ze geen smaak. Maar ik ontdekte de rijstwafels van de Lidl die een zoutige smaak hebben en deze kan ik de hele dag door eten zonder beleg! Maar voor het ontbijt vult een rijstwafel natuurlijk niet echt, dus werd er een zoektocht naar lekkere combinaties met rijstwafels gestart.

Tijdens Pasen verkocht de AH rosbief met verschillende kruiden van Jamie Oliver en dat is dus heel lekker op een rijstwafel met wat Parmezaanse kaas snippers en augurkjes. In plaats van deze speciale rosbief kun je ook gewone rosbief of peperrosbief van de AH gebruiken.

Dit ontbijtidee vult waarschijnlijk niet goed genoeg om een hele ochtend op te kunnen werken, maar er zijn natuurlijk nog veel meer combinaties mogelijk. Hoe eet jij een rijstwafel?

Deze variant van Allerhande lijkt me ook erg lekker: rijstwafel met kipsalade.

3 reacties on Ontbijtidee: rijstwafel met rosbief!

 1. Sabine
  11 april 2013 at 08:51 (9 jaar ago)

  Oh, lekker! Ik eet ’s ochtends vaak kwark met cornflakes en vruchtjes, maar een rijstwafel vind ik vaak erg lekker met een kaas combinatie zoals kaas met jam of kaas met komkommer. :)

  Beantwoorden
 2. Sylvia
  11 april 2013 at 14:24 (9 jaar ago)

  Met rosbief? Aparte combi ;) Ik eet m’n rijstwafels meestal met pindakaas, kaas of jam :)

  Beantwoorden
 3. LNNK
  12 april 2013 at 19:24 (9 jaar ago)

  Rijstwafels eet ik mee als snack, gewoon droog. Ik vind ze echt heel heel heel lekker met chocoladepasta of pindakaas, maar dat is dan weer wat minder gezond.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter