OPI goes Europe met OPI Euro Centrale

OPI Euro Centrale

Het nagellakmerk OPI komt per seizoen met nieuwe collecties die je erg hebberig maken. En nu ligt een collectie in de winkels die in het teken staat van Midden-Europa, namelijk OPI Euro Centrale. 

De OPI Euro Centrale is een collectie vol met vrolijke kleuren, de collectie is net zo divers als Midden-Europa. Over het algemeen bestaat de collectie uit creamy nagellak, maar er zitten ook twee nagellak met shimmers in de collectie en een bijzondere glitterlak.

De ultieme zomerkleur voor op je nagels zou een koraalrode of roze nagellak zijn en de kleur ‘Suzi’s Hungary Again uit deze collectie is een goede kandidaat. Deze kleur lijkt een gewone creamy lak, maar heeft een subtiele shimmer die van een afstandje nauwelijks opvalt. Om deze lak wat extra’s mee te geven kun je deze goed combineren met Polka.com, de glitterlak uit de OPI Euro Central collectie. Deze glitterlak bestaat uit paars en blauwe glitters en combineert eigenlijk met alle kleuren uit de collectie goed.

OPI Euro Centrale; Suzi's Hungary Again & Polka.com

Maar behalve ‘Suzi’s Hungary Again’ en ‘Polka.com’ combineren er nog meer lakjes goed uit deze collectie. Online zijn een aantal goede nailartideeën te vinden.

OPI Euro Centrale nailart

Bronnen ideeen:

1. Lydia’s Nails

2. Lydia’s Nails

3. Lydia’s Nails

4. The Hungry Asian

5. The Nail Network

 

De OPI Euro Centrale collectie is bij sommige verkooppunten nog te koop. Kijk op de website van OPI voor meer informatie.

1 reactie on OPI goes Europe met OPI Euro Centrale

  1. Olga
    22 april 2013 at 22:11 (10 jaar ago)

    Ik vind het jammer dat je zoveel moet betalen voor een potje van dit merk, maar het is wel een van m’n favoriete merken geworden..

    Beantwoorden

Laat een reactie achter