Persoonlijke update; afstuderen en samenwonen!

Persoonlijke update; pasen

De laatste blog op LIVWOW.nl dateert van 28 februari 2013. Langer dan een maand verscheen er geen nieuwe inspiratie hier, maar dat betekent niet dat er in de tussentijd niets is gebeurd! Daarom een persoonlijke update met allerlei opvallende gebeurtenissen van de afgelopen tijd!

 

In december verscheen er al een blog over mijn afstuderen wat in januari zou plaatsvinden. Ik leverde mijn scriptie in, maar deze bleek nog wat aanpassingen nodig te hebben. De nieuwe inleverdatum zou dan eind maart zijn. Mijn mondeling examen mocht ik wel doen en deze heb ik gelukkig wel behaald. Maar voor mijn afstuderen moest ik dus wel weer aan de slag. Uiteindelijk heb ik mijn theoretisch kader volledig omgegooid wat veel werk was, maar daardoor klopte mijn scriptie wel beter. Met een goed gevoel is mijn scriptie weer bij mijn examinatoren terecht gekomen. Nu is het afwachten.

Maar er was nog een spannende gebeurtenis in mijn leven… Samenwonen!

Sinds mijn vriend Frank en ik een stel zijn hebben we onze ogen open gehouden voor een woning waar we zouden kunnen samenwonen. Maar meestal was het te duur, kwamen we niet in aanmerking of konden we geen goede locatie vinden omdat we beiden in andere plaatsen studeerden. Maar eind februari gingen we kijken bij een ‘open huizen dag’ voor huurwoningen en liepen we zomaar tegen een appartement aan waar we ons direct thuis voelden en waar we – inmiddels – voor in aanmerking kwamen. En nu typ ik deze blog vanuit die woning!

persoonlijke update; samenwonen

Van muren schilderen tot het paasontbijt in ons nieuwe huis

Anderhalve week geleden tekenden we het huurcontract en kregen we de sleutel, dus het is allemaal heel snel gegaan mede dankzij een goed klusteam (dank (schoon)ouders!) en de vele strooptochten langs kringloopwinkels, marktplaats en IKEA. Want hoewel we best wel wat meubels en andere benodigdheden gespaard hadden valt het toch altijd tegen wat je allemaal nodig hebt. En hoewel we nog tussen de verhuisdozen zitten, de bank waarschijnlijk nog een andere plek krijgt en het internet nog niet werkt, wonen we er wel al echt en hebben we heerlijk Pasen gevierd zoals je kunt zien op de bovenste foto.

Zodra we echt gesetteld zijn en de verhuisdozen verdwenen zijn zal ik een fototour doen! In de tussentijd kun je mij volgen via Twitter en Instagram waar ik af en toe al foto’s deel.

Persoonlijke update; sostrene grene

Shoppen bij Sostrene Grene in Groningen!

En terwijl ik middenin de afstudeer- en verhuisperikelen zat, kreeg ik een persuitnodiging die plaatsvond in Groningen. En hoewel ik normaal niet zo snel naar de andere kant van het land zou gaan, deed ik dat deze keer wel. De uitnodiging was namelijk van de winkel Sostrene Grene die ik uit Denemarken al ken, maar waar ik in geen jaren meer was geweest. Eigenlijk zou ik ergens in april of mei naar deze winkel toe gaan, maar met een waslijst aan benodigdheden voor het nieuwe huis ben ik toch gegaan. Mijn aankopen zal ik delen in een shoplog en ik zal meer vertellen over deze gave winkel en waarom je er naartoe moet.

En nu?

Ondertussen werk ik nog steeds voor tuinieren.nl, blog ik voor 101woonideeen.nl en ben ik op zoek naar een parttime baan als webredacteur in de buurt van 023 voor 1 á 2 dagen in de week. Dus mocht je iets weten: CONTACT.

Daarnaast zullen er weer regelmatig blogs online komen voor LIVWOW.nl, maar ben ik daarvoor nog wel even afhankelijk vanaf wanneer ik thuis (ja, dat nieuwe huis is nu thuis!) internet heb.

2 reacties on Persoonlijke update; afstuderen en samenwonen!

 1. Renee
  11 april 2013 at 10:37 (10 jaar ago)

  Marike Marike!
  Liep een beetje achter met het lezen van je blog, maar vind het zo leuk dat je weer aan t posten bent :) zeker om meer foto’s van je nieuwe plekje met Frank te zien! Kan niet wachten om deze zomer koffie/warme chocolade melk met heel veel slagroom te komen drinken in je eigen huisje. Ik hoop dat alles goed gaat met de verhuizing. Vind het echt super vet!
  Dikke kus

  Beantwoorden

Laat een reactie achter