Sostrene Grene Shoplog

Sostrene Grene Shoplog

Sostrene Grene is een hele leuke winkel in Groningen, absoluut de moeite waard om te bezoeken. Al eerder kon je daarover lezen in een blog en nu laat ik mijn aankopen zien die ik deed tijdens de speciale Bloggersavond van Sostrene Grene. 

Op diverse foto’s online had ik al gespot dat Sostrene Grene een mooie collectie met keukenaccessoires heeft, zoals mooie kleurige bekers en bijpassend servies. Ik kocht een aantal bekers in de kleuren oranje, koraalrood en mintgroen met bijpassende lepeltjes. Daarnaast kocht ik een mooie grote soeplepel in een donkergroene kleur die je niet zo goed op de foto ziet omdat deze in een bak voor vaatwastabletten zit.

Keukenspullen van Sostrene Grene

Ook erg leuk voor de keuken: de pannenlappen met afbeeldingen van een libelle. Ik heb een rare fascinatie voor insecten en in het speciaal libellen, zeker sinds ik voor Libelle.nl gewerkt heb, dus deze kwamen snel in mijn mandje terecht.

Even later kwam ik ook een mooie ansichtkaart met een libelle tegen. Deze kocht ik niet om te versturen, maar om bijvoorbeeld in te lijsten of aan de muur te hangen met masking tape.

Sostrene Grene libelle

Maar behalve de ansichtkaart met de libelle kocht ik nog meer kaarten en mooi papier, zoals een ansichtkaart met een uil en dubbele kaart met een vos en wasbeer. Daarnaast kocht ik post-its met een afbeelding van een batterij en een QR-code voor mijn vriend en setjes papier met prints om mee te knutselen.

Sostrene Grene kaarten en papier

De afgelopen maanden komen er steeds vaker robots op mijn pad, net als de kleur mintgroen. Dus toen ik opbergdozen, thermosbeker en een shopper zag met robots op een achtergrond van mintgroen kon ik mij niet inhouden.

Sostrene Grene robot

Alle aankopen deed ik tijdens de Sostrene Grene Bloggersavond en die avond ontvingen we ook een goodiebag. De inhoud van deze goodiebag heb ik ook op de foto gezet. Alle producten uit de goodiebag zijn ook te koop in de winkel.

Sostrene Grene goodiebag

Doordat het assortiment snel wisselt, heb je geen garantie dat de producten uit mijn shoplog nog verkrijgbaar zijn. Toch krijg je zo een goede indruk van wat de winkel verkoopt en of er iets voor jou tussen zit.

 

2 reacties on Sostrene Grene Shoplog

 1. Marcella
  17 april 2013 at 21:19 (10 jaar ago)

  Ik ben bijna dagelijks in Groningen voor mijn werk, dus hoog tijd voor een bezoekje aan deze winkel. Ziet er geweldig uit!

  Beantwoorden
 2. Olga
  18 april 2013 at 02:49 (10 jaar ago)

  Ah leuk om eindelijk te zien wat jij allemaal gekocht hebt die avond :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter