Wonen met het Wellness magazine

Wellness magazine wooneditie

Alweer een aantal weken geleden viel Wellness Magazine op de mat, een speciale wooneditie zelfs. Over het Wellness Magazine kon je al eerder lezen, eerst toen het tijdschrift nog SpaOnline heette en later bij de naamswijziging naar Wellness Magazine

Het Wellness Magazine heeft nu een speciale wooneditie in de winkels liggen, maar je leest niet alleen over wonen in het tijdschrift. Het blijft natuurlijk een tijdschrift waar de nadruk ligt op wellness. Via de inhoudsopgave krijg je een beter beeld van de informatie in het tijdschrift.

inhoud van Wellness Magazine

Maar om een nog beter beeld te krijgen, bij deze een aantal reportages en artikelen uitgelicht. Uiteraard draait het in dit nummer om wonen en kun je binnenkijken bij interieurspecialisten Fleur en Nicole. Ruime, lichte huizen zoals je deze ook vaak in andere woontijdschriften en online tegenkomt.

Wellness Magazine wonen

En bij wonen hoort natuurlijk ook eten! Daarom een aantal kleurrijke recepten! Past mooi bij zo’n ruim, licht huis. Eten is de beste accessoire voor een huis.

Wellness Magazine eten

Wat mij snel opviel was de aandacht die er is voor tuinieren in het Wellness Magazine! Erg leuk om te zien dat hier aandacht aan besteed is, want tuinieren hoort bij wonen. Het maakt een huis levendig en het is zo gemakkelijk!

Wellness Magazine tuinieren

En als jouw huis een echt thuis geworden is, kun je op zoek gaan naar ontspanning. En ontspanning is natuurlijk iets waar Wellness Magazine verstand van heeft. Daarom een artikel met tips om thuis te mediteren. Erg interessant!

Wellness Magazine mediteren

Al met al biedt het tijdschrift veel inspiratie voor ontspanning in huis. Uiteraard gaat het niet heel diep in op wonen, maar wordt het op een passende manier die bij het tijdschrift past benaderd. Met artikelen over yoga, mediteren en tuinieren wordt de nadruk gelegd op ontspanning in huis, wat erg belangrijk is.

Het Wellness Magazine ligt nog tot begin mei in de winkels voor €2,95.

 

2 reacties on Wonen met het Wellness magazine

 1. Dina
  12 april 2013 at 08:21 (10 jaar ago)

  Dat lijkt me een erg leuk tijdschrift!

  Beantwoorden
 2. Vera
  15 april 2013 at 20:39 (10 jaar ago)

  Dit was een supergaaf tijdschrift, maar de interviews worden steeds niets zeggender en de artikelen zijn maar matig. Ik mis de ‘oudere’ artikelen. Ik zal deze niet meer shoppen…

  Beantwoorden

Laat een reactie achter