Creatief vernietigen met ‘Wreck This App’

Wreck This App

Ken je het boekje ‘Wreck this journal‘ nog? De maker ervan, Keri Smith, heeft ook een app van dit fantastische boek gemaakt uiteraard genaamd ‘Wreck this app’! Minstens net zo leuk als het boek! 

De app begint met een quote van Keri Smith: ‘To create is to destroy’. In de app ‘Wreck this app’ kun je natuurlijk geen bladzijdes verscheuren of je smartphone/tablet met de post versturen, maar gelukkig blijven er een heleboel leuke opdrachten over.

Wreck This App

De opdrachten hebben vooral te maken met bladzijdes inkleuren of dikke en dunne lijnen trekken. Uiteraard biedt de app daarvoor verschillende soorten ‘pennen’ en kleuren aan zodat je het wel op je eigen manier kunt doen. Daarnaast kun je ‘vlekken’ maken waardoor de gekleurde pagina op aangegeven plekken wat oplicht.

Wreck This App; opdrachten

‘Wreck this app’ biedt misschien niet zoveel uitdaging als het boek, maar het is wel leuk tijdverdrijf als je bijvoorbeeld onderweg bent of eventjes moet wachten. Maar of de app nou door het doen van opdrachten nou daadwerkelijk voor nieuwe inspiratie zorgt, is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk moet je er daarvoor meer en intensiever mee bezig zijn.

Wreck This App; Keri Smith

Keri Smith ken je misschien al van haar andere boeken zoals ‘Wreck This Journal’, maar ook ‘This is Not a Book’ en het recent uitgekomen ‘F nish Th s B  K’. Al haar boeken bestaan uit opdrachten die je kunt doen om jezelf beter te leren kennen en inspiratie te krijgen. Veel van haar boeken zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar.

De app is beschikbaar voor iPhone en iPad. Meer over de app kun je lezen op de website van Keri Smith.

2 reacties on Creatief vernietigen met ‘Wreck This App’

 1. Nienke
  23 mei 2013 at 22:18 (9 jaar ago)

  Oh superleuk! Ik was er eigenlijk nooit aan toe gekomen om het boek te kopen, maar de app staat waarschijnlijk al op me telefoon tegen de tijd dat je deze comment leest ;) bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 2. PSbyDila.com
  1 juni 2013 at 22:47 (9 jaar ago)

  Leuk!! Ik heb het boek al, ga gelijk even kijken naar de app.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter