De iPad app van Flow Magazine

iPad app van Flow Magazine

De redactie van Flow Magazine is gek op papier en dat is te merken. De ene mooie editie na de andere, bijzondere specials en een aantal keer per jaar kun je producten van de stationery-lijn kopen van Flow Magazine. Maar ook digitaal is de redactie actief, zoals nu met de nieuwe iPad app van Flow Magazine!

De lancering van de iPad app valt samen met het uitkomen van de tweede internationale uitgave van Flow Magazine. En dat feit geeft al aan dat Flow Magazine goed bezig is, eigenlijk heel goed bezig is. De iPad app is een mooie aanvulling op al het huidige wat de redactie al aanbiedt.

Via de iPad app van Flow Magazine kun je een speciale editie downloaden die volledig is geoptimaliseerd voor de iPad. En volledige geoptimaliseerd betekent dat je filmpjes kunt bekijken, een board op Pinterest in de app kunt zien en geluiden hoort tijdens het lezen van teksten. Zo hoor je tijdens het lezen van de editorial die je zelf uit de typmachine schuift het tikken van de typmachine, erg leuk!

Editorial in de iPad app van Flow Magazine

Na het lezen van de editorial kom je meer te weten over paper art in Japan, Pinterest, het gebruik van oude boeken, je kunt Instagram foto’s van de redactie bekijken, meer leren over paper cutting, een video bekijken over papier en meer informatie over Flow Magazine zelf en de internationale edities die ze uitbrengen. Én fijn feitje: het iPad magazine heeft geen reclame!

Inhoud van iPad app van Flow Magazine

Elk artikel heeft nog een leuk, interactief extraatje. Zoals de video’s die je kunt bekijken of de vogeltjes bij de Instagram foto’s die je kunt aanklikken waardoor er een tekstje tevoorschijn komt of het schuiven over je scherm waardoor er een quote tevoorschijn komt, zoals bij het artikel over paper art in Japan.

iPad app van Flow magazine; paper art in Japan

En voor je het weet is deze editie van Flow Magazine alweer uit! Gelukkig valt er nog genoeg te lezen in de papieren edities en alle extra uitgaves, maar met een regelmatige uitgave in deze iPad app van Flow Magazine zouden ze mij ook heel erg blij maken!

Flow Magazine iPad app: the end

De iPad app van Flow Magazine kun je downloaden in de App Store.

4 reacties on De iPad app van Flow Magazine

 1. Laura
  19 mei 2013 at 22:42 (10 jaar ago)

  Helaas heb ik geen iPad. Ben al vanaf het begin een fervent Flow-lezer, dus hopelijk is het snel beschikbaar voor mobiele telefoons!

  Beantwoorden
 2. dAnielle
  31 mei 2013 at 12:27 (10 jaar ago)

  Had ‘m al gedownload, heerlijke muziekjes en filmlpjes. Leuk om aan anderen te laten zien!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter