Creativiteit ten top: de winkel Idee in Munster

Idee in Munster

In de Duitse stad Munster kun je goed winkelen, zo bewees de shoplog van afgelopen februari. Maar er is één specifieke winkel in het Duitse Munster die wat meer aandacht verdient: de winkelketen Idee. 

Als creatieveling – in de fysieke vorm van het woord – en liefhebber van knutselen kun je de Idee niet overslaan. Deze winkel verkoopt namelijk alles wat je nodig zou kunnen hebben bij het knutselen. Uiteraard vind je er heel veel soorten, kleuren en maten van papier, maar er is nog veel meer. Zoals een heleboel kralen en garen, stiften en potloden en verf.

Tegenwoordig is masking tape een belangrijk onderdeel van creatief bezig zijn en dus verkoopt de Idee verschillende prints en kleuren masking tape. Hoewel het merk wat onbekend is, plakt deze tape erg goed en zijn de prints erg leuk en bijzonder.

Stempels bij Idee in Munster

Als je gek bent op stempels kun je je geluk niet op bij de Idee. Een stelling van minimaal 5 meter breed met stempels in alle soorten en maten met verschillende prints. De stempels zijn van verschillende ontwerpers, voornamelijk van Duitse afkomst. De stempels met teksten zijn dan ook voornamelijk in het Duits, maar eigenlijk zijn de stempels met illustraties veel interessanter. Er zijn onder andere veel stempels met tuinafbeeldingen verkrijgbaar, erg vernieuwend en leuk!

Uiteraard deed ik ook aankopen is deze leuke winkel. Op de foto zie je twee plastic dozen waarvan een gevuld met stempeldozen in allerlei kleuren en de andere gevuld met kleine stempels met afbeeldingen van bloemen, sterren, dieren en meer. Daarnaast kocht ik een lieveheersbeestjes stempel en een stempel van een ijskristal. Uiteraard kon ik ook niet zomaar het rek met masking tape voorbij lopen en kocht ik vier soorten, waarvan de oranje tape op de foto wit gestipt is.

Shoplog Idee

De winkel Idee heeft naast een filiaal in Munster nog ruim 30 winkels in Duitsland. En het allerleukste? Idee heeft ook een webshop! Hoewel de winkel bezoeken natuurlijk veel leuker is omdat je hier kan profiteren van zeer voordelige aanbiedingen en je heerlijk kunt snuffelen tussen alle producten. Wedden dat je zin krijgt om gelijk aan de slag te gaan?

De bovenste twee foto’s zijn gemaakt bij de Idee in Munster.

4 reacties on Creativiteit ten top: de winkel Idee in Munster

 1. Wimke
  4 mei 2013 at 02:03 (10 jaar ago)

  Je hebt gelijk..ik kan niet wachten om bij Idee te mogen rondneuzen!!

  Beantwoorden
 2. LNNK
  5 mei 2013 at 14:29 (10 jaar ago)

  Klinkt goed! Misschien binnenkort eens een bezoekje inplannen.

  Beantwoorden
 3. Wendy
  5 mei 2013 at 20:48 (10 jaar ago)

  Ja, daar kunnen de knutselfans vast heel goed slagen. :)

  Beantwoorden
 4. Ilse
  20 augustus 2014 at 17:08 (9 jaar ago)

  Moh, wat gaaf! Ik zie gewoon een stempel met een cassettebandje?! Maar ik kom niet zo gauw in Duitsland. =(

  Beantwoorden

Laat een reactie achter