IKEA Stockholm; in harmonie met de natuur

IKEA Stockholm

Het is alweer een paar weken geleden dat de nieuwe IKEA Stockholm collectie werd gelanceerd, toch duurde het nog een behoorlijke tijd voor alle producten verkrijgbaar waren in de filialen. Gelukkig is dat nu wel het geval en kun je alle mooie producten van de IKEA Stockholm collectie nu gaan kopen! 

De Stockholm collectie is niet nieuw bij IKEA, de afgelopen jaren waren er al vaker producten verkrijgbaar onder deze naam. Maar de producten worden wel elke keer opnieuw bedacht en ontworpen. Zodoende ontstaat er een collectie die volledig in harmonie is met elkaar, wat bij deze IKEA Stockholm collectie erg toepasselijk is.

IKEA StockholmIKEA Stockholm

Alle producten hebben een band met de natuur, ofwel door een prachtige print ofwel door de kleuren of de materialen. Het is een luxe collectie met fluweelzachte stoffen en walnotenhout. De collectie is daardoor ook wat duurder dan wat je gewend bent van IKEA, maar vele malen mooier dan bijvoorbeeld de bank die iedereen in zijn huiskamer heeft staan of de ladekast die in elke slaapkamer staat.

De Stockholm collectie is erg compleet met banken, stoelen, kasten, vloerkleden, tafels, stoelen, bedden en vele accessoires. Allemaal met dezelfde uitstraling en zo ontworpen dat een interieur met deze producten een eenheid vormt, zoals ook te zien is op de foto’s.

IKEA Stockholm

Mijn favoriete producten zijn de groene vazen, de stoffen met mooie prints, de vitrinekast (maar dan in het wit) en de groene kast.

De IKEA Stockholm collectie is nu te koop bij de filialen van IKEA. Je kunt alle producten bekijken op de website van IKEA.

IKEA Stockholm

3 reacties on IKEA Stockholm; in harmonie met de natuur

 1. Eva
  8 mei 2013 at 10:29 (10 jaar ago)

  Oh dit is helemaal niet goed. I looooove it maar heb ook geen nieuwe meubels nodig, toch wil ik wel weer vanalles nieuws nu ;)

  Beantwoorden
 2. Alexandra
  11 mei 2013 at 22:41 (10 jaar ago)

  Ziet eruit als een mooie collectie!

  Leuke blog heb je, kan ik je ook ergens volgen, bijv. Bloglovin?

  Xx Alex

  Beantwoorden
 3. Mariska
  12 mei 2013 at 11:47 (10 jaar ago)

  Weer zo’n heerlijke Ikea collectie die ik volledig zou willen kopen. :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter