Lekker vrolijk: iPhonehoesje met masking tape

iPhonehoesje met masking tape

Masking tape is plakband gemaakt van rijstpapier waardoor je het gemakkelijk kunt opplakken en weer kunt verwijderen. Ideaal om allerlei dingen mee te versieren, zoals dit iPhonehoesje met masking tape. 

Het iPhonehoesje is van een oudere collectie van de Hema en is bedoeld voor de iPhone 4. Het is een hard-case telefoonhoesje wat betekent dat hij van hard plastic is gemaakt, het voordeel daarvan is dat het oppervlak vaak glad is in tegenstelling tot bijvoorbeeld siliconen telefoonhoesjes. En het gladde oppervlak maakt dit hoesje erg geschikt om te versieren met masking tape.

Hoewel dit hoesje al een leuke print had, koos ik ervoor om nog wat masking tape met print toe te voegen. Ik gebruikte masking tape van de Hema met twee verschillende prints, waarvan het gebloemde patroon bij de meeste Hema’s nog verkrijgbaar is. Daarnaast gebruikte ik een dunne masking tape van MT, het officiele Japanse merk.

Het beplakken van een iPhonehoesje met masking tape gaat erg gemakkelijk. Doordat je de tape weer kunt verwijderen zonder plakresten kun je foutjes ook gelijk corrigeren. Om geen loszittende stukjes tape te krijgen, hoef je alleen maar de masking tape net bij de rand af te scheuren en hier even stevig aan te drukken op het hoesje.

2 reacties on Lekker vrolijk: iPhonehoesje met masking tape

  1. Wimke
    26 mei 2013 at 22:48 (9 jaar ago)

    Ik heb mijn spiegel versierd met masking tape, zoveel leuke mogelijkheden!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter