Palais des Thes in Brussel

Theewinkel in Brussel

Een stap naar binnen bij Palais des Thes en de overweldigende geur van honderden soorten theeën komen je tegemoet. Als theeliefhebber moet je een keer naar deze theewinkel in Brussel gaan, zoveel keus en zoveel smaak. 

De winkel is ruim opgezet met kasten en tafels vol met verschillende soorten thee. Sommige smaken klinken wat vreemd, maar de medewerkers van Palais des Thes zijn altijd bereid om je iets te laten proeven.

In de periode van de lente en de zomer is er speciale koude thee te koop, althans je mengt deze met koud water. Toch is deze thee niet te vergelijken met ijsthee en ook niet met een kopje koude thee. Deze ijsthee is in verschillende smaken verkrijgbaar, dus proef van tevoren welke smaak het beste bij jou past of koop de doos met alle soorten smaken.

Iced Tea - theewinkel Palais des Thes

Palais des Thes ligt vlakbij de Grote Markt in Brussel. Het enige nadeel aan deze theewinkel? De medewerkers spreken voornamelijk Frans en een heel klein beetje Engels, maar met handen en voeten moet je er vast ook komen!

Geen plannen om naar Brussel af te reizen binnenkort? Gelukkig heeft Palais des Thes meerdere filialen in Frankrijk en België én heeft deze theewinkel een webshop! Natuurlijk kun je in de webshop niet proeven, maar iets op de gok kopen kan soms ook een succes zijn.

Laat een reactie achter