Bestelling bij de webshop van Miss Lipgloss

Bestelling bij webshop van Miss Lipgloss

Nagellak, gezichtsverzorging, shampoos, oogschaduw en natuurlijk lipgloss: je vindt het allemaal in de webshop van Miss Lipgloss! Uiteraard gekeurd door Cynthia Schultz, het brein achter Miss Lipgloss.

De webshop van Miss Lipgloss staat uiteraard vol met beautyproducten. Allemaal even mooie en bijzondere merken en producten in verschillende prijsklassen.

Mijn bestelling bij Miss Lipgloss

Een aantal producten die in de webshop van Miss Lipgloss verkrijgbaar zijn, stonden al een tijdje op mijn wensenlijstje. En dus vond ik het een goed excuus om de webshop te testen.

Nagellak van Golden Rose

Het zal je niet verrassen dat nagellak onderdeel uit maakte van de bestelling. Een tijdje geleden kwam de Jolly Jewels collectie van Golden Rose beschikbaar en ik was gefascineerd door de bijzondere kleurencombinaties en de hoeveelheid glitters. Maar omdat glitternagellak verwijderen een ramp is, hield ik het maar bij twee lakjes uit deze collectie.

Golden Rose Jolly Jewels – Nummer 118 met zwarte en witte glitters in een transparante basis. Golden Rose Jolly Jewels – Nummer 113 met rode en gouden glitters in een roze basis.

Miss Lipgloss; Jolly Jewels van Golden Rose

Relief balm van Anatomicals

Op de weblog van Miss Lipgloss las ik een review over de ‘headache relief balm’ van Anatomicals en sindsdien wilde ik deze graag proberen. Nadat deze een tijdje niet verkrijgbaar was, staat hij nu gelukkig weer in de webshop van Miss Lipgloss.

De verpakkingen van Anatomicals vind ik erg leuk en vrolijk met een grappige tekst op de achterkant van de verpakking: ‘this isn’t, despite what it appears to be, a tin of soothing headache balm. in fact, it’s your own pocket size Indian head masseur by the name of Kuldip, who is constantly available to take away (an Indian take away) your throbbing cranial pain. oi! are you calling us a liar? we only want you for your body‘.

Miss Lipgloss; headache relief balm

Lippenbalsem van Hurraw!

Miss Lipgloss houdt van lipgloss en ik houd van lippenbalsem. Vooral lippenbalsem met een fijn smaakje. In de webshop van Miss Lipgloss vind je de lippenbalsems van Hurraw met een aantal bijzondere smaken. Aangezien ik niet genoeg kan krijgen van de geur van grapefruit, koos ik Hurraw! Grapefruit.

De lippenbalsems van Hurraw zijn natuurlijk, veganistisch en dierproefvrij!

Miss Lipgloss; Hurraw! Grapefruit

Als je voor 20 uur een bestelling doet in de webshop van Miss Lipgloss wordt deze de dag erna geleverd. Je ontvangt jouw producten in kartonnen doosje waar speciale ‘Miss Lipgloss’-plakband omheen zit. Om het kapot gaan producten tegen te gaan, zitten er ‘luchtkussentjes’ bij.

2 reacties on Bestelling bij de webshop van Miss Lipgloss

 1. LNNK
  28 juni 2013 at 16:28 (10 jaar ago)

  Ik heb ook lippenbalsem van Hurraw, ze zijn fijn!

  Beantwoorden
 2. Suzanne
  30 juni 2013 at 11:24 (10 jaar ago)

  Leuke dingen heb je besteld, zeg!
  Die nagellakjes zien er echt tof uit!
  Liefs, Suzanne

  Beantwoorden

Laat een reactie achter