Despicable Me 2: bips? Hahahaha

Despicable Me 2

It’s so fluffy! 

Als die zin je bekend voorkomt, dan ken je de film ‘Despicable Me‘ of in het Nederlands ‘Verschrikkelijke Ikke‘ wel. Een animatiefilm die niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook voor volwassenen. En nu draait ‘Despicable Me 2‘ in de bios! 

De minions, Gru, dokter Nefario en de drie meisjes zijn terug! Alleen dit keer is Gru niet meer een schurk, maar een vader die ongelofelijk veel voor zijn drie meiden over heeft getuige zijn prinsessenoutfit voor Agnes’ verjaardag. Hoewel Gru het maken van geleien en jams wel best vindt, komt dokter Nefario met een vervelende mededeling waardoor ook Gru een aanbod aanneemt dat zijn leven zal veranderen!

Despicable Me 2

In Despicable Me 2 staan de minions centraal, alleen blijven ze lang niet zo schattig als ze waren in deel 1. Gelukkig komt alles weer goed, want het blijft een film waar ook kinderen naar kijken, maar er zit absoluut vaart en actie in deze film.

Despicable Me 2; minions

Oh en voor het grapje uit de titel moet je even de trailer bekijken of de film zelf natuurlijk!

En de minions hebben een eigen trailer voor Despicable Me 2!

Heb je deel 1 van Despicable Me nog niet gezien? Shame on you! Kijk deze dan eerst, want dan snap je sommige acties en grapjes beter! Tip: je kunt de DVD van Despicable Me voor €7,50 bestellen bij BOL.com.

Nog een klein tipje van de sluier over Despicable Me 2: Gru gaat daten! Of toch niet…

Meer filmpjes en teasers van Despicable Me 1 én 2 vind je op het Youtubekanaal van Despicable Me! Kijk op de website van ‘jouw’ bioscoop om te zien wanneer Despicable Me 2 draait!

Despicable Me 2

De afbeeldingen zijn afkomstig van Pathe.nl.

8 reacties on Despicable Me 2: bips? Hahahaha

 1. Sylvia
  25 juni 2013 at 09:29 (9 jaar ago)

  ”Bottom” Heerlijk! xD Ik ga morgenavond, can’t wait! :D

  Beantwoorden
 2. Karlijn
  25 juni 2013 at 11:47 (9 jaar ago)

  Super leuk. Ik heb laatst 1 nog een keer gekeken om er weer helemaal in te komen. Gru is zo lief :) En als ik deze filmpjes zie, kan ik haast niet wachten.

  Beantwoorden
 3. Yolande
  25 juni 2013 at 16:03 (9 jaar ago)

  Ik heb deel 1 helaas nog niet gezien, dus ik zal die dan inderdaad maar eerst gaan kijken. Ik hoor wel echt hele goede verhalen van iedereen over de films!

  Beantwoorden
 4. Liset Lentferink
  25 juni 2013 at 16:18 (9 jaar ago)

  Deel 1 gezien en die was echt super grappig!! Wil zeker deel 2 ook gaan kijken..

  Beantwoorden
 5. Danielle Poortier
  25 juni 2013 at 17:54 (9 jaar ago)

  whooooeeee ja binnenkort al! Ik heb de biosdate al in m’n agenda staan, kan niet wachten!

  Beantwoorden
 6. Wendy
  25 juni 2013 at 21:49 (9 jaar ago)

  Ik heb de eerste nog steeds niet gezien. Ja, ik heb mezelf al zitten schamen. Ik ga het snel doen en hopelijk kan ik dan snel er achter aan de tweede zien. Lijkt me leuk.

  Beantwoorden
 7. Lauradenkt
  26 juni 2013 at 11:22 (9 jaar ago)

  Ik wil hem heel graag zien, maar in Leiden draait hij alleen in het Nederlands :(

  Beantwoorden
 8. Gerrianne
  18 september 2013 at 14:54 (9 jaar ago)

  Ik heb een poosje geleden deel 1 gezien die was egt suuuuper grappig ga deel 2 zeker kijken

  Beantwoorden

Laat een reactie achter