Frozz; verantwoord ijsje voor zomerse dagen

Frozz

Het is koud, het is fris en het is lekker. En nee, het gaat gelukkig eens niet over het Nederlandse weer, maar over Frozz

Frozz is Fresh Frozen Yoghurt en daar is niets aan gelogen. Heerlijk, verse bevroren yoghurt aangevuld met een aantal verse ingredienten zoals fruit of koekjes of noten. En dat maakt Frozz een heerlijke snack over een zomerse dag, want het is een stuk gezonder dan menig ander ijsje.

Verspreid door Nederland vind je een aantal vestigingen waar je kunt kiezen uit drie maten Frozz en deze vervolgens kunt aanvullen met een aantal toppings zoals aardbeien, frambozen, mango, meloen, chocoladekrullen, kleine wafeltjes en diverse soorten noten. Kom je er niet uit? De medewerker van Frozz kan je helpen met een goede combinatie van toppings, maar eigenlijk is alles wel lekker. Geen trek in ijs? Je kunt ook een milkshake kopen met yoghurtijs en vers fruit.

Frozz

Sommige vestigingen van Frozz zijn een klein beetje verstopt, zoals de vestiging in de Bijenkorf in Amsterdam (tip: boven bij het restaurant!). Maar ga absoluut eens op zoek naar een vestiging in een van jouw favoriete steden, want met dit mooie weer is Frozz een ideale snack.

Frozz heeft ook een aantal mooie quotes bedacht met bijpassende illustraties. Deze quotes zijn gedrukt op ansichtkaarten die te vinden zijn bij de vestigingen van Frozz.

Frozz

Ga je binnenkort op vakantie? De vestiging midden op het plein van Schiphol Plaza (vóór de douane) opent snel! Plan dus gelijk wat tijd in om je vakantie goed te beginnen met een Frozz!

Niet alle vestigingen van onderstaande video zijn nog open, maar je krijgt wel een goed idee van wat Frozz nou precies is.

Frozz Frozen Yoghurt from WeLoveFrozz.

Frozz has a strong passion for Frozen Yoghurt. We’re sharing this healthy low fat dairy treat in the Netherlands since spring 2010. It’s the real deal – fresh frozen yoghurt at the moment you order it. Made on a farm in the South of the Netherlands 100% natural and the good news…it’s just 100 calories per medium portion. Pick fresh fruit to top it off, or any kind of funky crunchiness and there you go. May the Frozz be with you!

___
Made by Frozz and the talented
Circus Family (circus.fm)
Music by Strfkr (Portland, OR)

7 reacties on Frozz; verantwoord ijsje voor zomerse dagen

 1. Sas
  8 juni 2013 at 09:13 (10 jaar ago)

  Oh dat ziet er lekker uit!

  Beantwoorden
 2. Marcella
  8 juni 2013 at 11:36 (10 jaar ago)

  Erg lekker!! Maar in het Noorse. Zitten ze helaas nog niet :-/

  Beantwoorden
 3. Sylvia
  9 juni 2013 at 12:37 (10 jaar ago)

  Ik ben nog nooit een Frozz vestiging tegengekomen, maarrrr in de zomervakantie vlieg ik vanuit Schiphol naar Londen, dus dan ga ik eens op zoek naar die Plaza ;)

  Beantwoorden
 4. Cindy
  10 juni 2013 at 23:02 (10 jaar ago)

  Ik hoor de laatste tijd steeds vaker dat frozen yoghurt zo lekker is. Ik moet het zelf ook snel maar eens proberen, klinkt in ieder geval erg goed!

  Beantwoorden
 5. Tommie
  26 juni 2013 at 23:12 (10 jaar ago)

  Concept werkt niet in het land van regen, wind en lage frozzy koude temperaturen. Jammer !

  Beantwoorden
  • Marike
   26 juni 2013 at 23:31 (10 jaar ago)

   Hi Tommie,

   wat jammer dat je dat vind! Ik ben een trouwe fan van Frozz en moet eerlijk bekennen dat ik minstens één keer per week een Frozz eet. Ook als het regent en eigenlijk best koud is… ;) Laten we voor Frozz hopen dat ik daarin niet de enige ben… ;)

   Groetjes Marike

   Beantwoorden

Laat een reactie achter