Masking tape van de Wibra

Masking tape van de Wibra

De afgelopen weken werd de Wibra opeens opvallend vaak genoemd op Instagram en Twitter. En wat bleek: de Wibra verkoopt hele toffe masking tape! Dus op naar de Wibra! 

Als de Wibra iets doet, doen ze het kennelijk goed. Want de verscheidenheid aan soorten prints en kleuren wint het gemakkelijk van bijvoorbeeld de HEMA of de V&D. Voor iedereen zit er wel een rolletje tussen: dierenprint, auto’s, bloemen of stippen.

Per verpakking zitten er drie rollen tape in met bijpassende prints. Dus de stippen bij de stippen en de panterprint bij de panterprint, maar dan wel in verschillende kleursamenstellingen.

Masking tape van de Wibra

Natuurlijk is de masking tape gewoon heel erg leuk, maar toch zaten er een aantal favorieten tussen wat betreft de prints en kleuren: zoals de masking tape met bloemen, vogels, stippen en en ruitjes.

Favoriete masking tape van de Wibra

De masking tape van de Wibra is niet heel erg stevig, dus niet geschikt om posters of kaarten mee aan de muur te hangen. Maar voor het versieren van een ansichtkaart of een cadeautje is deze masking tape erg geschikt. Kijk voor meer ideeën met masking tape bij de gerelateerde blogs.

De masking tape is verkrijgbaar bij de Wibra voor €1 per 3 rollen en zijn verpakt zoals je op de bovenste foto kunt zien. De masking tape kan erg verstopt in de winkel liggen en niet zoals verwacht bij de school/kantoorartikelen. Kijk op de website van de Wibra voor een vestiging bij jou in de buurt!

7 reacties on Masking tape van de Wibra

 1. Liliane
  26 juni 2013 at 08:42 (10 jaar ago)

  Ik heb ze bijna allemaal. Oeps.
  Bij mijn Wibra liggen ze bij de knutselspullen :)
  Althans, dat lagen ze, want ik ben afgelopen week nog een keer geweest en heb toen de laatste rolletjes gekocht voor een winactie haha

  Beantwoorden
 2. Mieke Schepens
  26 juni 2013 at 10:23 (10 jaar ago)

  Leuk zeg ! Had ik nog niet eerder over gehoord, ik ga maar eens een Wibra-winkel zoeken.

  Beantwoorden
 3. Anita H.
  26 juni 2013 at 14:14 (10 jaar ago)

  Wow. Ik ga toch weer kijken. Vorige keren was het tevergeefs. Die dierenprintjes moet ik hebben.

  Beantwoorden
 4. Anja
  29 juni 2013 at 11:26 (10 jaar ago)

  Dat wordt dus snel naar de Wibra gaan, leuk tape :)

  Beantwoorden
 5. Roxanne
  29 juni 2013 at 19:36 (10 jaar ago)

  Ik heb net weer andere dan jij volgens mij. Helaas waren de eerste rolletjes bij mij al snel op nadat ik wat enveloppen en papier had versierd, maar goed 3 rolletjes voor een euro is ook niet duur!

  Beantwoorden
 6. Stephanie
  9 juli 2013 at 18:44 (10 jaar ago)

  Ik heb er ook enkele gekocht en hij is inderdaad niet zo stevig maar goed genoeg om iets mee te versieren :).

  Beantwoorden

Laat een reactie achter