Op zoektocht door Rome

‘Het Bernini Mysterie’ speelt er zich voor een groot deel af, Elizabeth Gilbert beschreef haar geweldige tijd daar in ‘Eten, Bidden, Beminnen’ en IV van Arjen Lubach is er (deels) geschreven. Over welke locatie het gaat? Rome! Tijd voor een nader onderzoek in de stad van de romeinen! 

Rome is de hoofdstad van Italië en samen met omliggende dorpjes kent de regio ruim 3,7 miljoen inwoners. Gelukkig is Rome de grootste stad van Italië en heeft de stad een grote oppervlakte. Een voordeel van die grote oppervlakte is dat er ook veel te zien en te doen is!

Natuurlijk kun je standaard hoogtepunten langsgaan zoals het Colosseum, maar geef eens toe: heb je die niet al heel vaak online of op tv gezien?

Gelukkig blijven er nog genoeg bezienswaardigheden over! Zo kun je een tour volgen die je de bekendste plekken van het Bernini Mysterie laat zien, op AD.nl lees je daar meer over. En wil je geïnspireerd raken om vooral veel en lekker te gaan eten, lees dan ‘Eten, Bidden, Beminnen’ voor je vertrekt.

Ga je een citytrip naar Rome plannen? Bekijk dan de beschikbare hotels in Rome via Venere.com voor jouw reisperiode. Er zijn een heleboel hotels te vinden in Rome, in verschillende prijsklasses.

Deze blog is ontstaan in samenwerking met Venere.nl

2 reacties on Op zoektocht door Rome

  1. Mieke Schepens
    29 juni 2013 at 14:06 (10 jaar ago)

    Mooie blog. Ik ben ooit in Rome met vakantie geweest en wil er nog een keer naar terug.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter