OPI Bond Girls

OPI Bond Girls 2013

Als het nagellakmerk OPI één ding slim doet is het wel inspelen op de actualiteit. Afgelopen najaar lag al een nagellakcollectie in de winkels die in het teken stond van de Bond film Skyfall, maar er wordt ook aandacht besteed aan het 50jarig bestaan van James Bond. De OPI Bond Girls collectie komt eraan! 

In iedere Bond film zit er wel een: een echte Bond Girl. OPI brengt met hun collectie ‘Bond Girls’ een ode aan deze prachtige vrouwen. De collectie bestaat uit 6 liquid sand lakjes met ieder een eigen Bond Girl als naam. De meeste kleuren uit deze collectie spreken eigenlijk voor zich: ‘Solitaire’ is wit, ‘Pussy Galore’ is lichtroze, ‘Tiffany Case’ is blauw en ‘Honey Ryder’ is goud. Maar de overige twee kleuren ‘Vesper’ en ‘Jinx’ zijn heel bijzonder.

OPI Bond Girls Vesper

‘Vesper’ lijkt haast zwart, maar is in feite donkerpaars. Afhankelijk van hoeveel lagen je lakt, kan deze nagellak lichtpaars tot bijna zwart lijken. Erg interessant om mee te gaan spelen en bijvoorbeeld te proberen de kleur te laten overlopen van licht naar donker.

OPI Bond Girls Jinx

‘Jinx’ lijkt rood, maar met één laag neigt deze eerder naar roze met gouden accenten. Hoe meer lagen je aanbrengt (tot een maximum van drie), hoe dieper rood én oranje de kleur wordt. De gouden shimmers blijven echter bewaard, waardoor deze lak prachtig glinstert in de zon. Een persoonlijke favoriet, Jinx!

Op PolishYouPretty.com vond ik een mooie nailart met ‘Vesper’ en ‘Honey Ryder’.

De OPI Bond Girls collectie is vanaf nu verkrijgbaar voor €14,25 per nagellak. Er is ook een set verkrijgbaar met vier mini’s, namelijk ‘Jinx’, ‘Vesper’, ‘Pussy Galore’ en ‘Solitaire’. Kijk voor verkooppunten op OPI.nl.

Laat een reactie achter