5 jaar intens verliefd

5 jaar intens verliefd

Na een paar sms’jes over en weer stapte ik op een regenachtige vrijdag op de laatste dag van de Vierdaagse in de trein naar Nijmegen. Op weg naar een jongen die al een tijdje een klasgenoot was en een vriend van een van mijn beste vriendinnen. Het was geen geheim meer dat we elkaar leuk vonden, tenslotte hadden we elkaar gezoend het weekend ervoor. Maar verlegen als we allebei kunnen zijn, was het daarbij gebleven.

De dag dat die jongen terug zou komen uit Nijmegen zou ik drie weken op vakantie gaan naar Scandinavië en ik was doodsbang dat die leuke jongen in de tussentijd door iemand anders gestrikt zou worden. En dus stapte ik in die trein naar Nijmegen, moest drie keer overstappen en kwam op het station aan. Ik had instructie gekregen van die jongen om zijn moeder te bellen die al in Nijmegen was en zodoende ontmoette ik zijn ouders, broers, ooms en tantes, nichten en neven. En uiteindelijk zag ik hem, in de regen. Mijn Frank. 

Het is exact vijf jaar geleden.

Sindsdien is er veel gebeurd. We gaan allebei studeren in september 2008, hebben bijbaantjes, maken uitstapjes, gaan samen op reis, halen ons diploma, starten met werken en gaan samenwonen. Maar eigenlijk waren we vooral ontzettend intens verliefd. En nu? Zitten we weer in Nijmegen, waar Frank alweer de Vierdaagse loopt voor de 7e officiële keer (en een keer voor een diploma). En we zijn samen.

Frank is het beste wat mij is overkomen. Ik zou mij geen leven meer kunnen voorstellen zonder de liefde van mijn leven.

nijmegen-vierdaagse

Bovenaan zie je Frank en mij in augustus 2008 tijdens een voetbalwedstrijd van het Nederlands vrouwenelftal en afgelopen dinsdag nadat Frank de eerste dag van de Vierdaagse van Nijmegen 2013 erop had zitten.

Het is een droom waarvan ik hoop dat deze nooit eindigt.

13 reacties on 5 jaar intens verliefd

 1. Dina
  18 juli 2013 at 09:32 (10 jaar ago)

  Oh wat ontzettend lief dit.

  Beantwoorden
 2. Sylvia
  18 juli 2013 at 10:49 (10 jaar ago)

  Awh, lief :) Dat er nog maar veel jaartjes bij mogen komen!

  Beantwoorden
 3. Eva
  18 juli 2013 at 11:32 (10 jaar ago)

  Awh wat lief! Gefeliciteerd met de vijf jaren en dat er nog maar heel veel bij komen!

  Beantwoorden
 4. Marieke
  18 juli 2013 at 11:35 (10 jaar ago)

  Superlief stukje!!! Gefeliciteerd met de 5 jaar!

  Beantwoorden
 5. Wendy
  18 juli 2013 at 20:56 (10 jaar ago)

  Aaah wat een lief stukje. Gefeliciteerd!

  Beantwoorden
 6. Femke
  19 juli 2013 at 17:14 (10 jaar ago)

  Wat een mooi en lief stuk! :) Gefeliciteerd natuurlijk!

  Beantwoorden
 7. Noelle
  20 juli 2013 at 12:19 (10 jaar ago)

  Wat super lief dit! Gefeliciteerd :) 5 jaar is een lange tijd, nog vele jaren te gaan! Mijn vriend en ik hebben ook een liefdesring om onze middelvinger :) Zo leuk <3

  Beantwoorden
 8. Iris
  28 september 2013 at 10:59 (9 jaar ago)

  Aww. Echte liefde, zo schattig dit! :D

  Beantwoorden

Laat een reactie achter