Fijn, Deens merk: Rice.dk! Voor een vrolijk huis!

Video van het Deense merk Rice.dk

Het Deense merk Rice.dk is een ontzettend vrolijk merk dat fijne hebbedingen voor in huis verkoopt. Van leuk servies tot een bijzondere plantenpot, Rice.dk maakt het! En alles met de fijne herkenbare kleuren en gave prints waardoor ze zo bekend zijn geworden.

Gelukkig is Rice niet alleen verkrijgbaar in Denemarken, maar ook daarbuiten! Je vindt Rice bij een aantal Nederlandse webshops, maar ook sommige winkels verkopen een aantal producten van het vrolijke merk.

Behalve de standaard producten zoals de melamine borden met effen kleuren voegt Rice ook per seizoen nieuwe producten aan het assortiment toe. Soms zijn de producten nieuwe uitvoeringen met andere prints, maar soms ook een volledig nieuw product zoals stenen borden. Gelukkig wel met de herkenbare vormen en kleuren van Rice.

Om het merk en nieuwe producten te promoten maakte Rice een hele leuke video waarin je ziet hoe de producten gebruikt worden. En het model uit de video komt je misschien wel bekend voor: het is namelijk Joelle Wehkamp van Studio Sjoesjoe!

Rice – choose to chill from RICE people care – we care.

4 reacties on Fijn, Deens merk: Rice.dk! Voor een vrolijk huis!

 1. Patricia
  9 juli 2013 at 14:08 (10 jaar ago)

  Wat een leuk filmpje. Ik ben even gaan doorzoeken naar webshops die het merk verkopen, wat een leuke artikelen maken ze!

  Beantwoorden
  • Marike
   15 juli 2013 at 02:33 (10 jaar ago)

   Er volgt nog een blog met mijn favoriete Rice.dk producten en een blog over de collectie voor dit najaar/winter! :)

   Beantwoorden
 2. Karlijn
  9 juli 2013 at 18:05 (10 jaar ago)

  Dit is zo’n leuk merk. Je kunt doordat het melamine producten zijn er lekker buiten mee picknicken enzo. Licht en niet makkelijk kapot. En dan ook nog eens zo vrolijk. Gelukkig is het ook in Nederland te koop.

  Beantwoorden
 3. PS by Dila
  9 juli 2013 at 23:06 (10 jaar ago)

  Dit vind ik nou zo’n leuk merk! Word er altijd vrolijk van als ik het zie.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter