Golden Rose Jolly Jewels: spetterende glitters!

Golden Rose Jolly Jewels nagellak

Het merk Golden Rose kwam alweer een paar maanden geleden met een prachtige collectie speciale nagellak: de Jolly Jewels. En de naam voor deze collectie is goed gekozen, want alle lakjes zijn stuk voor stuk juweeltjes met spetterende glitters! 

De nagellak barst van de kleur, glitter en flakies en valt daardoor extra mooi op tussen alle andere collecties nagellak. Er zijn 23 lakjes die de naam Golden Rose Jolly Jewels mogen dragen met allemaal verschillende kleuren en glitters, grote kans dat er dus een tussenzit die jij mooi vindt.

Er zijn twee kleuren die in mijn persoonlijke collectie terecht kwamen, zoals je kon zien bij mijn bestelling in de webshop van Miss Lipgloss.

Golden Rose Jolly Jewels 113

Golden Rose Jolly Jewels 113 is een roze lak met gouden en rode glitters. Doordat de basis niet transparant is en de lak veel glitters bevat, heb je bijna genoeg aan één laagje. Om het roze wat feller te maken of om meer glitters toe te voegen, kun je een tweede laag toevoegen. Met een derde laag wordt deze lak erg dik en is de kans erg groot dat deze sneller zal gaan chippen.

Golden Rose Jolly Jewels 123

Golden Rose Jolly Jewels 123 is een transparante lak met grote witte en zwart glitters en kleinere zilveren en witte glitters. Door de transparante basis kun je deze lak beter over een andere lak heen doen, zoals in het voorbeeld over een witte lak van MAC. Door de transparante basis heb je met twee lagen meer glitters op je nagels, maar als je een liefhebber bent van weinig glitters is één laag ook voldoende.

 

Over het algemeen blijft de Golden Rose Jolly Jewels nagellak goed op je nagels zitten. Sommige grote glitters laten los, maar de basis houdt het aardig vol. Het verwijderen echter is mede daardoor wel een ramp. De meeste glitters laten niet makkelijk los. Het beste kun je de nagellak even laten weken in een watje met nagellakremover.

 

De Golden Rose Jolly Jewels 113 en 123 kun je kopen in de webshop van Miss Lipgloss voor €3,95 per nagellak.

2 reacties on Golden Rose Jolly Jewels: spetterende glitters!

 1. SanneWierda
  3 juli 2013 at 11:38 (10 jaar ago)

  Jaa, leuk zijn ze! Ik ga binnenkort ook maar bestellen…

  Beantwoorden
 2. Priscilla
  10 juli 2013 at 01:10 (10 jaar ago)

  Ik vind deze lakjes er eigenlijk altijd leuk uitzien. Ik heb sowieso een zwak voor glittertjes maar ik mag ze van mezelf niet bestellen, puur omdat ik al zo veel nagellak heb

  Beantwoorden

Laat een reactie achter