H&M home; start each day like it’s your birthday

H&M Home; start each day like it's your birthday

H&M is een fijne winkel voor kleding, schoenen en accessoires, maar ook de woonafdeling mag je niet vergeten! H&M Home bestaat namelijk uit een aantal hele mooie producten zoals die met de tekst ‘start each day like it’s your birthday’. 

Vrolijkheid in huis is altijd welkom en van iedere dag een feest maken zorg voor veel vrolijkheid. De producten van H&M Home stimuleren deze gedachtes alleen maar en herinneren je er elke dag aan om er een feest van te maken!

Stel je voor dat je wakker wordt na een slechte, beroerde nacht en op je eigen dekbed leest ‘start each day like it’s your birthday‘. Waarschijnlijk voel je je gelijk jarig en kan het feest beginnen! Je start je dag in elk geval vrolijker dan wanneer je deze tekst niet op je dekbed zou lezen.

H&M home; start each day like it's your birthday

Geknoeid tijdens het eten? Niet erg, want met een servetje met de tekst ‘start each day like it’s your birthday’ wordt knoeien opeens leuk. En als het servetje niet werkt, kun je altijd nog het vaatdoekje gebruiken met dezelfde vrolijke tekst.

De kussenhoes met de tekst ‘Do it yourself‘ is ook van H&M Home, net als de theedoek met de tekst ‘Bless this mess or do it yourself‘.

Mijn persoonlijke favoriet: de zwarte kussenhoes.  Niet voor niets siert die al een paar weken mijn bank!

De producten van H&M Home zijn te bestellen via de webshop.

4 reacties on H&M home; start each day like it’s your birthday

  1. Karlijn
    26 juli 2013 at 08:56 (10 jaar ago)

    Wat een leuke collectie. Ik vind de kussens erg mooi! Ik ben laatst eens in de Home winkel in Amsterdam geweest. Heel leuk om alles in het ‘echt’ te zien. Wilde meteen van alles kopen :)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter