Happy Moments Juni

Happy Moments Juni

Elke maand zijn er wel een aantal hoogtepunten. Momenten waar je blij van wordt, momenten die je wilt delen. Daarom vind je elke maand een overzicht van de Happy Moments op LIVWOW.nl. Deze keer een overzicht van de maand juni!

Een maand met veel opvallende gebeurtenissen, want behalve mijn verjaardag bestond ook LIVWOW.nl precies één jaar. Maar er waren meer bijzondere momenten.

Happy Moments; nespresso

Nespresso, what else?

Koffie is een belangrijk onderdeel van mijn dag. Hoewel ik ervoor zorg dat ik niet meer afhankelijk ben van koffie om wakker te worden of te blijven, vind ik het wel nog erg lekker. Althans, als het goede koffie is… En dus kochten mijn vriend en ik een Nespresso apparaat. Daarbij krijg je alle soorten cups cadeau en dus konden we uitproberen welke smaken we het lekkerst vinden. Mijn favoriet is Livanto!

Happy Moments; misslipgloss webshop

Shoppen bij Miss Lipgloss

Sinds de webshop van Miss Lipgloss geopend is, wilde ik er al iets bestellen. De weblog van Cynthia volg ik namelijk al ruim 5 jaar, al voordat ik begon met studeren. Alleen zaten er eerst niet echt producten tussen die iets voor mij waren en toen ik eenmaal in hoofd had dat ik de ‘headache relief balm’ wilde hebben, was deze niet meer verkrijgbaar. Gelukkig kwam die terug in de webshop en plaatste ik een bestelling. En met mijn bestelling maakte ik niet alleen mijzelf blij, maar ook Cynthia!

De linkerfoto is overigens bewerkt met een app gemaakt door A Beautiful Mess, een van mijn favoriete weblogs. Voor 101woonideeen.nl schreef ik een blog over een aantal toffe apps waarmee je foto’s kunt bewerken.

Happy Moments; beautyproducten

Blij met beautyproducten

Deze maand startte de uitverkoop en The Body Shop verkoopt dan weer de Grapefruit douchegel, mijn favoriet! De Body Butters van TBS zijn ook heel erg fijn, ik kocht er twee: grapefruit en satsuma.

De nagellak van OPI is ook een van mijn favorieten en nu vooral JINX. Een liquid sand nagellak met een prachtige kleur! Deze sierde dan ook vaak mijn nagels in de maand juni.

Happy Moments; verjaardag

Mijn verjaardag/housewarming

De maand juni stond ook in het teken van mijn verjaardag! Voor mijn verjaardag gaf ik mijzelf een nieuw paar schoenen cadeau: hele toffe instappers van Vans! Ik heb flink wat moeite voor deze schoenen moeten doen, maar ik ben er zo blij mee!

Op de middelste foto zie je de limonadebar zoals deze op mijn verjaardag/housewarming stond. Alleen van de lege limonadetap word ik al vrolijk en het idee van zelf verse limonade tappen vind ik heel erg leuk! Gelukkig komt de zomer eraan (hoop ik!).

Voor mijn verjaardag kocht ik een vrolijke legging met print in pastel- en neonkleuren bij de V&D. De legging is van het merk Tom Tailor en zit heerlijk. Tijdens mijn verjaardag droeg ik deze met een zwart jurkje.

Happy Moments; verjaardag vieren

Tijd voor taart (én cadeau!)

Voor het vieren van mijn verjaardag met mijn collega’s van tuinieren.nl en 101woonideeen.nl maakte ik een frambozenkwarktaart. En in ruil daarvoor kreeg ik een heel mooi cadeau: een theedoek met een print van insecten! Deze stond al een tijdje op mijn wishlist, dus hier ben ik echt heel blij mee!

Happy Moments; thuis

Thuiswerken en ontbijt op bed

Links zie je mijn uitzicht als ik thuis aan het werken ben: een prachtige, grote vlinderorchidee. Het hebben van een eigen werkkamer vind ik nog steeds heel erg fijn. En ook het (officieel) samenwonen bevalt heel erg goed. Vooral als ik een ontbijtje op bed krijg!

Happy Moments; zien en lezen

Zien en lezen

In de maand juni zag ik onder andere de film Despicable Me 2, een hele toffe animatiefilm! Daarnaast (her)las ik het boek Magnus van Arjen Lubach wat nog steeds een prachtig boek is, wat het daardoor lastig maakt om er een recensie over te schrijven (maar die komt eraan!).

Happy Moments; shopping

Mooie producten shoppen

In de maand heb ik natuurlijk ook geshopt. Zo kocht ik bij de Blokker een snoeischaar en schep met een bloemenprint, bezocht ik de Papershop van IKEA in Delft (daarover later meer) en vond ik mooie servetten bij de Kwantum en H&M Home (al mijn aankopen bij H&M Home volgen later).

Happy Moments; moestuin

Oogsten uit de moestuin

Mijn moestuintje maakte mij blij: de eerste, echte oogst werd een feit! Een heuse radijs en een paar blaadjes rucola kwamen op mijn bord terecht. En het smaakte heerlijk!

Helaas ben ik ook wat minder blij met mijn moestuin of eigenlijk met mijzelf, want ik heb niet helemaal goed ingeschat hoe groot courgetteplanten worden en dus zal er waarschijnlijk één moeten sneuvelen. Een projectje waar ik mij komend weekend op stort.

Happy Moments; hardlopen

Start to run!

Behalve yoga doe ik eigenlijk niet aan sport. En daar moest maar eens verandering in komen! En daarom ben ik begonnen met hardlopen. Ik heb nog niet echt een doel gesteld voor mijzelf, maar volg gewoon het schema van een app.

Om te kunnen beginnen met hardlopen kocht ik relatief goedkope hardloopschoenen van Nike, die voldoen nu prima. Daarnaast heb ik een hele toffe hardloopbroek, ook van Nike. Deze broek was onderdeel van de wintercollectie en spotte ik bij een aantal bloggers en sindsdien wilde ik hem heel graag, al was het alleen maar om hem gewoon te dragen als ik thuiswerk. Toevallig vond ik hem op Ebay in mijn maat en heb ik hem gekocht met als doel deze ook echt te dragen als ik ga hardlopen.

Happy Moments; lunchen

Als vanouds

Nadat we elkaar al langer dan een half jaar niet gezien hadden, ging ik lunchen met een vriendin. Het was fijn om te merken dat het nog net zo gezellig was als vanouds, ook al zijn onze levens in de tussentijd behoorlijk veranderd. Tegelijkertijd was het ook een mooi moment om een nieuw koffietentje in Hoofddorp te ontdekken!

 

Behalve deze momenten waren er nog veel meer fijne momenten deze maand:

– zo ging ik lunchen met goede vriendin Hester wat altijd garant staat voor goede gesprekken en inspiratie.
– kocht ik eindelijk een camera! Of nou ja, ik kocht hem zelf, maar hij werd betaald door mijn lieve opa&oma.
– boekte ik eindelijk een vakantie waar mijn vriendje en ik al lang van dromen, maar daarover later meer!

3 reacties on Happy Moments Juni

 1. Priscilla
  10 juli 2013 at 01:13 (10 jaar ago)

  Wat een leuk maandoverzicht! Dat broodje met Carpaccio ziet er goddelijk uit en ook de tuingereedschappen die je hebt geshopt zijn awesome. Oh, en Dispicable Me 2 <3 Wat is hij leuk he!

  Beantwoorden
 2. Marcella
  11 juli 2013 at 22:31 (10 jaar ago)

  Leuk overzicht, mooie momenten!

  Waar kan ik zo’n limonade tap kopen? Hij is gaaf!

  Beantwoorden
  • Marike
   15 juli 2013 at 02:23 (10 jaar ago)

   Hi Marcella, een limonadetap kun je kopen bij de Hema (dat is de gele), bij de Wibra (de blauwe en andere kleuren) en de Kruidvat verkoopt nu een groene! Hopelijk vind je er een! :) Groetjes Marike

   Beantwoorden

Laat een reactie achter