Lunchen bij Sid&Liv in Nijmegen

Lunchen bij Sid&Liv Nijmegen

Nijmegen barst van de fijne adresjes voor een drankje of lunch en daarvan is Sid&Liv er absoluut ook één! Deze fijne plek bestaat uit een plek om wat te drinken of te lunchen, maar heeft ook een winkel! 

Sid&Liv is een plek waar je vaak ‘oh’ en ‘ah’ gaat zeggen.’Oh’ voor de lampen van Snowpuppe die met de hand gevouwen zijn, ‘ah’ voor de stoelen van Hay en ‘oh’ voor pompoms en toffe posters van onder andere Jurianne Matter.

Sid&Liv Nijmegen interieur

En als je dan verder naar binnen loopt, ontdek je nog veel meer moois! ‘Oh’ voor het ‘half moon’-behang van Ferm Living wat zo ontzettend tof is, ‘ah’ voor de bloemen van Jurianne Matter en ‘oh’ voor de kaart waar je een keuze moet maken tussen allerlei lekkers.

Sid&Liv Nijmegen; koffie en sapLunchen bij Sid&Liv in Nijmegen

En als je verder door loopt, kom je zelfs in een tuin terecht! Oh! Heerlijk om hier met mooi weer te genieten van een verse smoothie of een lekker broodje of gebakje of gewoon allemaal.

Sid&Liv Nijmegen; tuin

Mits er plek is natuurlijk, want de tuin is een gewilde plek. Gelukkig zit je ook erg lekker met uitzicht op de tuin en binnen kun je natuurlijk genieten van al het moois wat er te koop is. Want alles wat je ziet, is hoogstwaarschijnlijk ook nog eens te koop. Van de muurstickers tot de posters tot het bestek tot de kussens.

Sid&Liv

Spijt na je bezoek dat je een product niet hebt gekocht? Gelukkig heeft Sid&Liv ook een webshop! Meer informatie over adres, openingstijden én de menukaart vind je op de website van Sid&Liv.

1 reactie on Lunchen bij Sid&Liv in Nijmegen

  1. Wimke
    6 augustus 2013 at 02:19 (10 jaar ago)

    Wat een heerlijk lekker plekje lijkt me dat!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter