Masking tape van de Kruidvat

Masking tape van de Kruidvat

Masking tape kun je tegenwoordig bijna overal kopen, maar de Kruidvat stond nog niet in dit rijtje. Maar als onderdeel van een collectie met schoolspullen is er nu ook masking tape van de Kruidvat verkrijgbaar. 

De Kruidvat verkocht al langer gekleurd plakband, maar de echte masking tape gemaakt van rijstpapier en makkelijk te scheuren was er nog niet te vinden. Nu de Kruidvat een collectie met schoolspullen verkoopt, ligt er opeens wel masking tape!

Hoewel de masking tape van de Kruidvat goed aanvoelt en makkelijk te scheuren is, lijkt deze wel te glad om op iets te schrijven zoals bij de masking tape van het Japanse merk MT wel kan. Met een balpen lukt het wel, maar met een stift of fineliner lukt het waarschijnlijk niet.

De masking tape van de Kruidvat is verkrijgbaar in 4 varianten (waarvan er nog een met roze panterprint en diamanten print is die niet op de foto staat) en kost €0,99 per twee rollen.

3 reacties on Masking tape van de Kruidvat

 1. Hanna
  17 juli 2013 at 20:08 (10 jaar ago)

  Ik vind masking tape helemaal leuk!

  Beantwoorden
 2. Wendy
  18 juli 2013 at 22:24 (10 jaar ago)

  Wat leuk! Het verschijnt inderdaad overal.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter