Oomuombo; goed, kleurrijk snoepgoed!

Oomuombo in Madrid

Als snoepliefhebber kom je bij Oomuombo wel aan je trekken. Deze snoepwinkel in Madrid heeft heel veel soorten snoep in alle kleuren en maten én meerdere vestigingen in Madrid waardoor je er bijna niet aan ontkomt om al deze kleurrijke pracht te bewonderen (en te proeven)! 

Het idee voor de Oomuombo winkels komt uit Scandinavie, het kleurrijke snoepgoed daar was namelijk de inspiratie voor deze ketens waar je heel veel snoep vindt. Deze snoepwinkels zijn stuk voor stuk juweeltjes met alle bakken gevuld met kleurrijk snoep. Daardoor is een bezoekje aan deze winkel ook erg leuk om alleen even je ogen uit te kijken van zoveel kleuren bij elkaar.

En gelukkig is al het snoepgoed ook best ‘goed’ snoepgoed, want er zitten geen kunstmatige kleurstoffen in en de snoepjes zijn ook niet genetisch gemanipuleerd. Daarnaast kun je in de winkel zien bij welke allergieën je sommige snoepjes beter kunt laten liggen.

oomuombo in Madrid

Maar behalve snoep vind je bij Oomuombo ook heel veel accessoires voor bij je snoep. Om snoep in te bewaren of te serveren bijvoorbeeld of producten om zelf snoep mee te maken zoals stokjes (bijvoorbeeld voor cakepops) en mooie cadeauverpakkingen.

De winkel is qua inrichting en huisstijl erg simpel, maar daardoor ook erg herkenbaar en door het vele snoep toch erg kleurig.

oomuombo in Madrid

Behalve de meerdere vestigingen in Madrid vind je ook Oomuombo winkels in Barcelona en Zaragazo en binnenkort ook in Malaga. Op de website van Oomuombo vind je meer informatie.

oomuombo in Madrid

1 reactie on Oomuombo; goed, kleurrijk snoepgoed!

  1. Karlijn
    22 juli 2013 at 08:51 (10 jaar ago)

    Ziet er vrolijk uit! In Amsterdam heb je in de Haarlemmerstraat ook zo’n snoepwinkel. Ik weet even niet meer hoe het heet, maar die ziet er ook zo vrolijk uit. Was het lekker?

    Beantwoorden

Laat een reactie achter