Tapas eten in Madrid bij Taberna Kaixo

Tapas eten in Madrid bij Taberna Kaixo

Spanje staat bekend om haar tapas, avondeten in de vorm van kleine hapjes. En die tapas kun je natuurlijk het beste in de hoofdstad Madrid eten! Tapas eten in Madrid doe je bijvoorbeeld bij Taberna Kaixo, een tapasrestaurant midden in de stad!

 

Taberna Kaixo ligt echt midden in de stad, vlakbij Sol wat een echt toeristengebied is met veel verkopers, standaard souvenirs en winkels gericht op toeristen. Een gebied wat je normaliter liever zou omzeilen, maar toch is het voor Taberna Kaixo echt de moeite waard!

Het voordeel van Taberna Kaixo is dat het in een straatje achter Sol ligt en je tijdens het eten weinig meekrijgt van al het toerisme in de buurt. Bij Taberna Kaixo komen ook echte Madrilenen, die je ook nog goede tips geven als je gelukt hebt! De medewerkers zijn trouwens ook erg behulpzaam en komen graag met tips voor leuke bezienswaardigheden in de stad!

Tapas eten in Madrid bij Taberna Kaixo

Eet smakelijk!

De menukaart van Taberna Kaixo kent de standaard tapas, zoals bijvoorbeeld allerlei gerechten met Spaanse hammen. Vergeet ook niet de kroketjes met ham te proberen! Daarnaast heeft Taberna Kaixo ook sangria en diverse cocktails voor best acceptabele prijzen.

Tapas eten in Madrid; Taberna Kaixo

Kijk voor meer informatie over Taberna Kaixo op de website van dit tapasrestaurant in Madrid.

1 reactie on Tapas eten in Madrid bij Taberna Kaixo

Laat een reactie achter