Tijdschriften voor de zomer

Tijdschriften voor de zomer

Aan het strand, op een terras of gewoon in je eigen tuin of op je balkon; de zomer is de beste tijd om tijdschriften te lezen. En de redacties van tijdschriften spelen daar slim op in door tijdens de zomer extra veel tijdschriften uit te brengen, daarom een fijn lijstje met leuke tijdschriften voor de zomer! 

Tijdschriften voor de zomer; Zomerbries

Zomerbries – van de makers van Viva & Flair

Het tijdschrift Zomerbries is een lekkere dikke zomerspecial gemaakt door de redacties van Viva en Flair. Het tijdschrift staat vol met fijne zomerinspiratie voor als je op vakantie gaat, vakantiebenodigdheden gaat shoppen, fijne recepten voor cocktails, real life stories en hele toffe ideeën voor het gebruiken van vakantiesouvenirs in huis. En natuurlijk ontbreken de puzzels in deze special niet!

Zomerbries kost €4,95.

Tijdschriften voor de zomer; Libelle Blos

Libelle Blos – van de makers van Libelle

De specials van Libelle zijn eigenlijk altijd leuk, maar de Libelle Blos is wel even anders dan andere specials. Ten eerste is de vormgeving heel bijzonder (en soms wat verwarrend, maar gelukkig heb je op vakantie genoeg tijd om goed te lezen), maar ook de inhoud is uniek omdat deze special eigenlijk over alles gaat. Waar normaliter specials een specifiek thema hebben, is de Libelle Blos gewoon om blij van te worden.

Libelle Blos kost €3,85.

Tijdschriften voor de zomer; Linda Meiden

Linda Meiden – van de makers van Linda

De Linda Meiden special is er speciaal voor jonge meiden, maar stiekem ook wel leuk om te lezen als je niet meer zo piepjong bent. Hoewel je dan misschien wel wat moeite hebt met alle namen die geïnterviewd worden, want die komen je waarschijnlijk niet allemaal bekend voor. Verder is de Linda Meiden eigenlijk net als de Linda, maar dan wat jonger. Dus interviews, hotspots, modereportages en tips voor wat je moet lezen/kijken/luisteren als je je deze zomer stierlijk verveelt.

Linda Meiden kost €5,50.

Tijdschriften voor de zomer; Blogazine

Blogazine – van de makers van Fashionista

Fashionista heeft een special gemaakt volledig gericht op bloggers. Hoewel het tijdschrift voornamelijk fashion- en beautybloggers uitlicht, is het ook voor lifestylebloggers of foodbloggers leuk om te lezen. Niet alleen omdat het tijdschrift vol staat met leuke tips voor weblogs, maar ook omdat je er op het gebied van bloggen én shoppen veel inspiratie uit kunt halen.

Blogazine kost €4,50.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer tijdschriften voor de zomer geschikt, houd daarom LIVWOW.nl de komende tijd in de gaten voor nog meer tips!

4 reacties on Tijdschriften voor de zomer

 1. Dina
  12 juli 2013 at 22:02 (10 jaar ago)

  Leuk stukje! Ik ben wel benieuwd naar blogazine, zag het van de week ook al liggen in de winkel.

  Beantwoorden
 2. Karlijn
  13 juli 2013 at 12:11 (10 jaar ago)

  Leuk dat je ze op een rijtje zet. Ik wilde gaan voor de Zomerbries, maar ga toch ook maar even kijken naar de andere. Heb je deze allemaal?

  Beantwoorden
  • Marike
   15 juli 2013 at 02:31 (10 jaar ago)

   Als tijdschriftverslaafde heb ik ze allemaal gekocht ja… ;) Erg fijn leesvoer voor met mooi weer! :)

   Beantwoorden
 3. Olga
  21 juli 2013 at 12:58 (10 jaar ago)

  De zomerbries en blogazine lijken me heerlijk voor een middagje in de zon :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter