Trailer van ‘Cloudy with a chance of meatballs 2’

Cloudy with a chance of meatballs 2

Animatiefilms zijn natuurlijk leuk als je nog kind bent, maar misschien nog wel leuker als je volwassen bent. Animatiefilms zijn vaak enorm vrolijk en ‘Cloudy with a chance of meatballs’ is daar een goed voorbeeld van. Vanaf najaar 2013 draait ‘Cloudy with a chance of meatballs 2’ in de bioscoop en je kunt nu de trailer bekijken! 

Mocht je ‘Cloudy with a chance of meatballs’ nog niet gezien hebben dan heb je dus nog even voordat deel 2 te zien is. Maar even in het kort: Flint Lockwood heeft een machine uitgevonden die weersomstandigheden omzet in eten. Hiermee maakt hij van het relatief saaie eiland waar hij woont een heus toeristenparadijs. Maar het gaat niet lang goed, want Flint raakte de controle kwijt over de machine en moet alles op alles zetten om zijn eiland en zijn vrienden te redden.

Als je deel 1 wel hebt gezien kun je nu de trailer gaan bekijken van deel 2! Het ziet er in ieder geval veelbelovend uit!

Vooralsnog staat de releasedatum voor ‘Cloudy with a chance of meatballs 2‘ voor februari 2014 gepland, maar laten we hopen dat deze net als in de VS nog vervroeg wordt naar najaar 2013.

2 reacties on Trailer van ‘Cloudy with a chance of meatballs 2’

 1. Karlijn
  11 juli 2013 at 10:50 (10 jaar ago)

  Oeh, deze ziet er leuk uit. Ik heb deel 1 nog niet gezien, maar dat ga ik dus even snel doen. En aangezien het hier nu miezert, lijkt me nu een goed moment :)

  Beantwoorden
 2. Sas
  12 juli 2013 at 09:06 (10 jaar ago)

  Ik wil hem nog zeker gaan zien!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter