Woonidee: heel veel klokken aan de muur

Klokken aan de muur

Vaak komt er een klok in huis omdat het handig is om de tijd te kunnen zien, maar minstens net zo leuk is om die klok het middelpunt van het huis te laten worden. Daarvoor heb je wel meerdere klokken nodig…

Deze muur met een heleboel klokken is te zien bij de woonwinkel Deja Vu in Nijmegen. Het is een mooie manier om het assortiment van klokken te laten zien, want in de verpakking zie je lang niet altijd hoe een klok er uiteindelijk uit komt te zien op de muur.

Maar behalve een mooie manier om het assortiment te laten zien, is het ook gelijk een leuk woonidee om ook thuis toe te passen! Je kiest simpelweg een aantal mooie klokken die je niet heel netjes naast elkaar aan de muur hangt. Het mooiste is een mix tussen vrij simpele en zeer gedetailleerde klokken en verschillende kleuren.

De muur met klokken zelf bewonderen? Bekijk de website van Deja Vu voor het adres en openingstijden.

4 reacties on Woonidee: heel veel klokken aan de muur

 1. Karlijn
  22 juli 2013 at 08:48 (10 jaar ago)

  Wat een leuk idee zeg! Bij mij zouden het dan wel klokken moeten zijn die niet hardop tikken, want daar word ik echt GEK van :)

  Beantwoorden
 2. Mieke Schepens
  22 juli 2013 at 10:10 (10 jaar ago)

  Hartstikke leuk idee. Ik zou de klokken niet laten lopen, maar allemaal op een zelfde tijd stilzetten. Aan de andere kant van de kamer een klok die op tijd loopt, om het af te leren …

  Beantwoorden
 3. Liliane
  22 juli 2013 at 10:51 (10 jaar ago)

  Ik zou niet meer kunnen slapen van al dat getik :P
  Ik ken iemand en die heeft in elke kamer minstens 1 klok hangen. Boven in het huis hangt de hoofdklok die alle andere klokken aanstuurt. Die persoon is zo gewend dat hij altijd de tijd weet dat hij niet meer zonder kan.

  Beantwoorden
 4. Patricia
  22 juli 2013 at 11:20 (10 jaar ago)

  Ziet er leuk uit, maar ik moet inderdaad ook geen getik horen!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter