Happy Moments Juli

Happy Moments Juli

Elke maand zijn er wel een aantal hoogtepunten. Momenten waar je blij van wordt, momenten die je wilt delen. Daarom vind je elke maand een overzicht van de Happy Moments op LIVWOW.nl. Deze keer een overzicht van de maand juli! 

Happy Moments; eten

Sinds ik ben gaan samenwonen speelt eten een veel belangrijkere rol in mijn leven. Nu ik elke dag namelijk zelf in de keuken sta, vind ik het heerlijk om te experimenteren en nieuwe recepten uit te proberen. Een van die nieuwe recepten die toevallig heel goed uitpakte, was die voor courgettepannenkoekjes. Het recept volgt later!

De borden op deze foto zijn overigens van Rice.dk en maken mij elke dag nog vrolijk als ik ze zie. Vind je deze borden ook heel erg tof? Houd dan LIVWOW.nl in de gaten!

Happy Moments: slapen

In de Viva las ik deze week een scene van een meisje die aan ernstige slapeloosheid lijdt. Helaas erg herkenbaar voor mij, maar wel heel fijn om te lezen dat ik niet de enige ben en dat er kennelijk dezelfde soort opmerking bij horen. Gelukkig voor mij gaat het de laatste tijd al stukken beter met slapen, maar ik wilde dit stukje toch graag delen voor wat meer begrip bij anderen.

Happy Moments; vrienden

Iedere keer bewijst het zich opnieuw: ik heb hele lieve vrienden. Fijn samen eten (de pastasalade van dit recept mét meloen), praten en vooral heel veel lachen. We sloten de avond af met het spelen van het spelletje Kubb, een spel dat ik nog ken uit mijn jeugd tijdens vakanties in Zweden.

Happy Moments; diploma + zussen

Over het behalen van mijn diploma schreef ik al eerder een blog, maar op 8 juli werd het wel heel echt tijdens mijn diplomauitreiking. Ik kreeg een mooi praatje van mijn begeleider, mijn ouders en zussen en vriend waren er en we hadden heel veel lol met heel veel ballonnen.

Happy Moments; werk

Het feestgevoel werd nog even verlengd tot ik ging werken. Er hingen slingers om te vieren dat ik nu echt mijn diploma heb! Zo lief! Ik ben echt enorm blij met mijn werk voor tuinieren.nl en dit soort kleine dingen maakt het alleen maar mooier en leuker.

Happy Moments; La Garrone

Met mooi weer is een ijsje natuurlijk heel erg welkom. Vooral als die van La Garrone in Haarlem komt. Het is mijn favoriete ijssalon, vooral als limoen-basilicumijs weer eens in het assortiment zit. De beste combi vind ik limoen-basilicumijs met yoghurtijs of bloedsinaasappel. Hoewel oreokoekjesijs ook heel erg lekker is! La Garrone is in ieder geval een bezoekje waar als je er nog nooit bent geweest!

Happy Moments; Vierdaagse

Halverwege juli was ik een week in Nijmegen (of eigenlijk daar vlak in de buurt) voor de Nijmeegse Vierdaagse. Mijn vriend loopt al een aantal jaar mee en ik ga altijd een week mee. Op roze woensdag miste we de trein naar het dorpje waar het huisje was en dus hadden we een goed excuus om een frappuccino te halen bij de Starbucks. Hoewel ik me afvraag of deze frappuccino wel voor mij bedoeld was…

De dag na roze woensdag waren mijn vriend en ik 5 jaar samen, waarover al eerder een blog verscheen.

Lunchen bij Sid&Liv in Nijmegen

De dag nadat de Vierdaagse was afgelopen (en mijn vriend er weer een op zijn naam kon zetten), gingen we lunchen en winkelen in Nijmegen. Vorig jaar aten we bij Smaakrijk, dit keer kozen we voor Sid&Liv wat een hele goede keuze bleek.

Happy Moments Nijmegen

Struinen door Nijmegen is altijd leuk omdat het barst van de leuke winkeltjes. Én dit toffe gekleurde winkelpand. Mooi ook dat de kleur tot in de puntjes is doorgevoerd. Tijdens het winkelen kwam ik overigens ook de klokkenmuur tegen!

Happy Moments; Lonely Planet

Eenmaal thuis wachtte er een mooi pakket op mij: boeken van Lonely Planet! Deze bestelde ik in de webshop met 50% korting. Een mooi moment om boeken te bestellen voor de reis naar Bali die mijn vriend en ik later dit jaar gaan maken. Over mijn volledige bestelling zal ik later nog een blog plaatsen.

Happy Moments; tomaten

Nog zo’n leuke verrassing bij thuiskomst: heuse tomaten aan mijn tomatenplanten! De tomatenzaadjes zaaide ik eind april en nu zijn het gigantische planten van ongeveer een halve meter hoog mét tomaten! Ik heb trouwens 5 tomatenplanten, waarvan er twee wat kleiner zijn.

Happy Moments; limonade

Geïnspireerd op een recept van schoonzusje Anouk maakte ik een heerlijke citroenlimonade, het recept staat al online op LIVWOW.nl. Overigens maakt deze limonadetap mij misschien nog wel vrolijker dan de citroenlimonade zelf. Het is zo leuk om zelf limonade te tappen uit zo’n vrolijke tap.

Happy Moments: parade

Samen met lief vriendinnetje Renée en mijn vriend Frank bezocht ik de Parade in Utrecht. Als je de Parade nog niet kent: het is een heel tof rondreizend theaterfestival mét heel veel aandacht voor lekker eten. Er volgt nog een verslag over deze toffe dag!

Happy Moments: liefde

Tijdens de Parade maakt vriendinnetje Renée deze foto van mijn vriend Frank en mij. Normaal ben ik best kritisch over foto’s, maar deze vind ik echt heel erg leuk!

Happy Moments; nespresso

In de vorige ‘Happy Moments‘ kon je al lezen over het Nespresso-apparaat dat mijn vriend en ik kochten. Van een lieve vriendin en vriend kreeg ik geld cadeau voor een melkopschuimer en na veel zoeken en twijfelen kochten we uiteindelijk de melkopschuimer van Nespresso zelf. Een hele goede keuze! Deze maakt perfect melkschuim en is heel gemakkelijk in gebruik.

Op de foto zie je overigens ook de ovenhandschoenen die ik kocht bij de Tiger en de pannenlappen bij Sostrene Grene.

Happy Moments; Hay

Voor mijn verjaardag kreeg ik de Hay J110 stoel van mijn vriend cadeau. Een enorm tof cadeau! Helaas moest ik er wel even op wachten, de verwachting was zelfs eind augustus. Maar gelukkig kregen we eind juli opeens bericht dat deze toch nog in juli geleverd zou worden!

Hoewel ik de stoel al eerder in het echt bewonderd had, werd ik toch heel erg verliefd! Ik kan uren naar de stoel kijken en enorm genieten als ik erin zit. Hoewel ik toch redelijk klein ben en stoelen al snel ‘te hoog’ zijn, zit deze heerlijk en precies goed!

 

Vind je het leuk om ook over ‘Happy Moments’ op jouw blog te schrijven? Leuk! Maar ik zou het wel waarderen als je jouw lezers laat weten waar jouw inspiratie voor blogs over ‘Happy Moments’ vandaan komt door middel van een link naar mijn ‘Happy Moments‘.

4 reacties on Happy Moments Juli

 1. Dina
  1 augustus 2013 at 21:09 (10 jaar ago)

  Oh die stoel, dat is inderdaad een heel gaaf cadeau! Leuke foto’s weer.

  Beantwoorden
 2. Wendy
  2 augustus 2013 at 08:08 (10 jaar ago)

  Fijne ‘happy moments’. Ik word zelfs vrolijk van alleen het lezen. :)

  Beantwoorden
 3. Olga
  5 augustus 2013 at 21:39 (10 jaar ago)

  Dat ziet eruit als een hele fijne week.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter