Masking tape van de Xenos

Masking tape van de Xenos

De winkel Xenos ken je vast wel, er zijn meerdere vestigingen verspreid door heel het land. Nou is het assortiment van de Xenos sowieso erg interessant door de hoeveelheid leuke producten, maar nu verkoopt de Xenos ook masking tape! 

De masking tape is er 6 varianten en ze worden per twee rollen verkocht voor €2,29. De prints lijken soms wel wat op die van de Wibra of Action of Hema, maar zijn toch net weer iets anders of in combinatie met een andere print of kleur.

De tape plakt goed en is erg geschikt om cadeautjes mee in te pakken, maar posters en dergelijke op de muur hangen zal deze masking tape waarschijnlijk niet erg lang volhouden.

De masking tape van de Xenos vind je in het schap bij de schoolartikelen, notitieboekjes en andere stationery. Overigens heeft nog niet elke Xenos deze masking tape al in de winkel liggen.

5 reacties on Masking tape van de Xenos

 1. Karlijn
  4 augustus 2013 at 09:47 (10 jaar ago)

  Laat ik vanmiddag nou net even de stad ingaan :) Even kijken bij de Xenos dus. Ik lees ook net je artikel op de 101 woonideeen blog, leuk hoor!

  Beantwoorden
  • adrienne
   4 augustus 2013 at 10:50 (10 jaar ago)

   ik had ze al gezien, die gekleurde (plakband die niet erg plakt) door jou site heb ik er aangeschaft . en laat ik nergens meer een bloot bericht achter. mijn omgeving waardeerd het met een glimlag , ga zo door adrienne uit maastricht

   Beantwoorden
 2. Miranda
  4 augustus 2013 at 09:49 (10 jaar ago)

  Gaaf hé, dat zelfs de Xenos nu tape verkoopt. Gevaarlijk voor mijn tape-verslaving dat nu zoveel winkels het in hun assortiment krijgen. Het zijn inderdaad herkenbare prints, ik heb de neutrale varianten en het post thema meegenomen. Ik maak er kaarten mee, ik ben er dol op! Hier liggen de rolletjes overigens tussen de knutselmaterialen (kralen, lintjes e.d.) Groetjes!

  Beantwoorden
 3. LNNK
  4 augustus 2013 at 14:36 (10 jaar ago)

  Ik ga dus maar niet naar de Xenos, heb al veel te veel liggen ;-)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter