Naast de Markt in Utrecht

Naast de Markt in Utrecht

Spaans en Italiaans eten kun je natuurlijk bij een pizzeria of tapasrestaurant, maar je kunt ook een restaurantje opzoeken die een echt ‘la dolce vita‘-gevoel meegeeft. Naast de Markt in Utrecht is bij uitstek dan een plek om te genieten van heerlijk mediterraans eten. 

De kaart van Naast de Markt staat vol met verse producten en gerechten, net zoals op een echte markt. Met het grote verschil dat het lijkt alsof je aan de Middellandse Zee bent neergestreken en niet vlakbij het Centraal Station van Utrecht. En met mooi weer is het terras aan de voorkant een heerlijke plek om te genieten van fijn eten en het voorbijkomende publiek.

Naast de Markt in Utrecht; terras

Bij Naast de Markt is er aandacht voor details en dus drink je uit bijzondere glazen, staan er kaarsen en een plantje op tafel en ontbreekt het je aan niets met het behulpzame personeel.

En uiteraard is de menukaart van De Markt erg goed! Er staan veel standaard gerechten op, maar dan wel met een bijzonder tintje. Zo wordt de carpaccio geserveerd met gehakte pistachenoten en smaakt de romige wortelsoep beter dan menig gazpacho. Vooral pure en verse ingrediënten zijn hierbij erg belangrijk.

Naast de Markt in Utrecht; voorgerecht

Een groot voordeel van de menukaart is dat je gerechten in het klein of groot kunt bestellen. Als je bijvoorbeeld voor kleine porties kiest en met meerdere personen bent, kun je mooi samen gerechten delen en lekker veel proeven. Zo ontstaat vanzelf een perfecte zomeravond.

Naast de Markt in Utrecht; salades

Naast de Markt bevindt zich aan de Drieharingstraat 27 in Utrecht en ligt vlakbij het Centraal Station van Utrecht. Het restaurant met Spaanse invloeden bevindt zich letterlijk naast De Markt waar vooral Italiaanse invloeden de hoofdrol spelen.

2 reacties on Naast de Markt in Utrecht

 1. Wendy de Haan
  18 augustus 2013 at 20:14 (10 jaar ago)

  Ik heb vorige week nog bij De Markt gegeten. Echt een aanrader. Super leuk sfeertje!

  Beantwoorden
 2. Farah
  18 augustus 2013 at 21:55 (10 jaar ago)

  Hier heb ik ook al eens gegeten. Dacht dat het gewoon ‘Markt’ heette?
  In ieder geval super lekker gegeten! En het zit ontzettend leuk. Daarnaast is het helemaal niet duur. Ideale combinatie :D!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter