the PIN Gallery; get visual tickled

The PIN Gallery

Van maandag 12 augustus tot zondag 18 augustus vindt er een bijzondere expositie plaats die volledig in het teken staat van een sociaal netwerk: the PIN Gallery! 

Voor de expositie zijn 8 pinners gevraagd om 5 favoriete pins te kiezen die passen bij het thema ‘Eyecandy – get visual tickled by pure and tasteful images’. Er zullen pins te zien zijn in de categorieën art // fashion // photography // food // typography // travel.

Wil je kennismaken met de 8 pinners die hun favoriete pins exposeren? Op 101woonideeen.nl verschenen de afgelopen dagen interviews met alle deelnemers. Klik op de afbeeldingen van de Pinterestaccounts om het interview met de pinner te kunnen lezen.

Pinterest; studio sjoesjoe

Pinterest; 101woonideeen

Pinterest; aprilandmay

Pinterest; wimke tolsma

Pinterest; rose eberson

Pinterest; 2dstudio

Pinterest; AnoukB

Pinterest; Marieke Noordanus

The PIN Gallery vindt plaats in een oude loods aan de Lauriergracht 154 in Amsterdam en duurt van 12 tot en met 18 augustus. Je kunt the PIN Gallery bezoeken tussen 10 en 18 uur. Kijk op de Facebookpagina voor meer informatie.

The PIN Gallery - 101woonideeen

Laat een reactie achter