this is sand; lekker strooien met zand

This Is Sand

De zomer is de perfecte tijd om een beetje met zand te spelen. Maar bij gebrek aan een strand in de buurt kun je je gelukkig ook online vermaken met zand, zoals met het spelletje This is Sand

This is Sand lijkt wel een beetje op een spelletje van vroeger waarbij je op basis van zand en een magnetisch pennetje tekeningen kon maken op een rechthoekig vlak. Een enorm zinloos spelletje, maar het was prima vermaak. En dat is This is Sand ook. Want wat is er nou lekkerder dan in de zomer een beetje met zand te strooien.

Het spelletje ontdekt ik op de blog van Suzette: watmaakt.suzette.nu. Overigens stelt bovenstaand kunstwerk (gemaakt met This is Sand) niets voor vergeleken met de kunstwerken die de zoons van Suzette maakten.

Suzette; this is sand

2 reacties on this is sand; lekker strooien met zand

Laat een reactie achter