”Zomervakantie” naar Bali!

zomervakantie bali

Over een week is het zover: zomervakantie! Na een zomer lang tweets, updates en blogs te hebben gelezen over andermans vakanties mag ik ook eindelijk! Op naar Bali!

Aan het begin van de zomer waren we eigenlijk net verhuisd en gesetteld in ons eigen huisje en de vooruitzichten voor de zomer waren eigenlijk wel prima en dus besloten we wel een vakantie te boeken, maar pas in oktober/november. Wel zo lekker om met regen en kou de ultieme zomer op te zoeken.

En dus vertoeven we twee weken in Bali in een prachtig resort, te zien op bovenstaande foto. De planning was om het resort als uitvalsbasis te hebben, maar wel lekker rond te trekken over het eiland en misschien buureilanden. Maar aangezien ik nog steeds niet helemaal beter ben, vinden we het nu heel fijn om één vaste plek te hebben. Als het goed gaat, willen we zeker meer van het eiland verkennen. En als het wat minder goed gaat, vermaken we ons vast wel met zonnen, zwemmen, lezen en elkaar.

Mocht je nog tips hebben voor Sanur (de plaats waar we zitten), Bali of Indonesië in het algemeen: ik lees ze graag bij de reacties.

Bron foto: santrian.com/puri

6 reacties on ”Zomervakantie” naar Bali!

 1. Karlijn
  22 oktober 2013 at 10:13 (10 jaar ago)

  Oh, geniet! Wat fijn dat jullie even weg gaan uit Nederland, zo’n mooie plek volgens mij. Wat goed dat jullie zo’n fijne uitvalsbasis hebben. Ik hoop dat jullie genieten van elkaar en van de mooie omgeving!

  Beantwoorden
 2. Marieke
  22 oktober 2013 at 11:50 (10 jaar ago)

  Heerlijk! Zomervakantie heb je wel verdiend! Lekker om te gaan als iedereen al geweest is en het koud heeft, haha. Veel plezier!

  Beantwoorden
 3. Wimke
  22 oktober 2013 at 22:22 (10 jaar ago)

  Altijd leuk een tempeltje bezoeken, wel je kleding aanpassen:-)

  Beantwoorden
 4. Farah
  24 oktober 2013 at 16:35 (10 jaar ago)

  Wauw lekker. Geniet er van!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter