#101kerstkaartencountdown van 101 Woonideeën!

101kerstkaartencountdown

Het is pas écht bijna kerst als 101 Woonideeën gaat aftellen! Inmiddels is het een traditie dat 101 Woonideeën de dagen tot kerst aftelt met een heleboel mooie en gave kerstkaarten genaamd de #101kerstkaartencountdown!


Sinds 10 december vind je op de website 101woonideeen.nl dagelijks een blog in het kader van #101kerstkaartencountdown. Iedere blog bestaat uit een aantal kerstkaarten van Nederlandse ontwerpers. En heb je een mooie kerstkaart gespot? Dan kun je die kopen via de ontwerper of een webshop!

Er zijn namelijk twee eisen bij de #101kerstkaartencountdown en dat zijn dat de kaarten van Nederlands ontwerp zijn én dat je de kaarten kunt kopen. Enige nadeel daarvan? Er is zoveel moois dat kiezen wel heel lastig wordt!

Een paar voorbeelden van de #101kerstkaartencountdown

101kerstkaartencountdown - oktoberdots

Deze prachtige kerstkaart van Oktoberdots! Komt die naam je bekend voor? Dat kan kloppen! LIV’WOW heeft namelijk afgelopen juni ook een winactie in samenwerking met Oktoberdots gehad.

101kerstkaartencountdown - hikjesinhuis.nl

De kaart van hikjesinhuis.nl kan je stiekem de hele winter versturen, maar met kerst misschien wel extra leuk omdat je zelf een persoonlijke kerstwens op de kaart kunt schrijven!

101kerstkaartencountdown - heedopter

De kaarten van Heedopter zijn vrolijk! Leuk om de ‘Don’t open till christmas’-kaart te gebruiken bij een kerstcadeautje dat je misschien per post verstuurd!

De #101kerstkaartencountdown bevat nog veel meer mooie kerstkaarten én het aftellen gaat gelukkig ook nog even door! Wil je alle kerstkaarten van de #101kerstkaartencountdown zien? Bezoek dan 101woonideeen.nl!

Fijne feestdagen!

3 reacties on #101kerstkaartencountdown van 101 Woonideeën!

 1. Joyce
  19 december 2013 at 08:27 (8 jaar ago)

  Mooie kaarten, het is dat ik ze al verstuurd heb maar anders!

  Beantwoorden
 2. Eva
  24 december 2013 at 13:02 (8 jaar ago)

  Wat een mooi zeg! :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter