Een creatief 2014!

Een creatief 2014 - Sjoesjoe

Een nieuw jaar breekt aan! Wil jij in het nieuwe jaar graag creatief geprikkeld worden? Met deze bijzondere kalenders, agenda’s en andere creatieve ideeen voor 2014 komt het vast goed. Dus proost op een creatief 2014! 

Een creatief 2014 - NYE in een box

New Years Eve in een box

Een leuke tip voor jezelf, voor je kinderen of voor je visite: maak een box voor Oud&Nieuw! Zoek een mooie doos en vul deze met slingers, pompoms, sterretjes of ander klein vuurwerk, misschien ook iets lekkers én print de PDF uit die youaremyfave.com speciaal voor deze box maakte en waarop je kunt invullen wat jouw favoriete momenten van 2013 zijn en wat jouw doelen voor 2014 zijn.

Een creatief 2014 - kalender van Caroline Ellerbeck

Kalender van Caroline Ellerbeck

In de nieuwsbrief van Caroline Ellerbeck voor december 2013 stond een kalender met afbeelding van klein duimpje! Leuk om uit te printen en op te hangen in huis zodat je verjaardagen kunt omcirkelen of dagen kunt doorstrepen die zijn geweest of simpelweg kunt bijhouden welke datum op welke dag valt.

Flow Weekly Notebook 2014

Flow Weekly Notebook 2014

Een agenda is natuurlijk onmisbaar als je verschillende afspraken wilt onthouden. Er zijn veel verschillende agenda’s te koop, maar die van Flow Magazine is eigenlijk elk jaar weer één van mijn favorieten. De agenda bevat veel extra’s zoals kaarten en stickers en heeft mooie details zoals kleine afbeeldingen op alle pagina’s. Bij elke agenda heeft Flow tot nu toe een filmpje gemaakt zodat je weet wat je koopt.

Een creatief 2014 - Bubbeltjeskalender

Bubbeltjeskalender

Als je wel eens een pakketje verstuurd of hebt ontvangen, ken je vast wel het bubbeltjesplastic waarmee producten vaak verpakt zijn. Misschien weet je nog hoe je vroeger gelukkig werd van het kapot maken van deze bubbels. Stel je nu eens voor dat je elke dag zo’n bubbel mag indrukken… Klinkt goed toch? Bij Amazon.com kun je een bubbeltjeskalender kopen!

Een creatief 2014 - memory jar

Memory jar voor 2014

Alle mooie herinneringen van 2014 wil je natuurlijk onthouden en waarschijnlijk lukt dat bij grote mijlpalen ook wel. Maar weet jij nog dat je in 2013 op een dag blij werd van de vogeltjes die weer begonnen met fluiten, van de eerste zonnestralen of de eerste oliebol die je at zonder schuldgevoel? Deze momenten kun je opschrijven en bewaren in een memoryjar. Volgend jaar met Oud&Nieuw heb je dan een mooi overzicht van wat je allemaal hebt meegemaakt.

Een creatief 2014 - Smiley kalender

Smiley kalender

Een kalender die je goed in combinatie met een memoryjar kunt gebruiken is deze Smiley kalender. Per dag teken je een smiley met jouw gevoel. Soms blij, soms neutraal en soms misschien wel verdrietig. Het mooiste zou zijn als je aan het einde van het jaar terugkijkt en een oplossing kunt bedenken om aan de verdrietige dagen toch een positieve draai te geven. Maar het allerleukste van deze kalender? Hij is lekker simpel en kost relatief weinig tijd.

Meer tips en ideeën voor een creatief jaar? In de blog ‘Een creatief 2013‘ staan nog meer tips voor agenda’s, kalenders én apps.

De afbeelding bovenaan is ontworpen door Joelle Wehkamp van Studio Sjoesjoe en te koop via society6.com.

2 reacties on Een creatief 2014!

 1. Sylvia
  31 december 2013 at 19:47 (9 jaar ago)

  Zitten as usual weer leuke dingen tussen, die memory jar is wel iets voor mij :)

  Beantwoorden
 2. Wimke
  31 december 2013 at 21:59 (9 jaar ago)

  Leuk! Zin in 2014!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter