Kerst in huize LIVWOW

Kerst in huize LIVWOW: witte kerstboom

Afgelopen april gingen mijn vriend en ik samenwonen en dus is dit jaar onze eerste kerst in ons huisje! Voor het eerst mochten we een kerstboom én het huis versieren. Kijk je mee naar kerst in huize LIVWOW? 

Als je onze woonkamer binnenloopt, zie je als eerst een slinger hangen met ‘hoera, een baby‘. De bedoeling was dat hier inmiddels ‘merry christmas‘ of iets dergelijks zou hangen, maar je begrijpt: dat is niet meer gelukt. Dan maar ‘Happy New Year‘ binnenkort. De slinger kocht ik overigens bij eennieuwavontuur.com.

Op deze tafel hebben we alle kerstkaarten verzameld die we hebben ontvangen samen met onze adventkalenders van de Hema (die er overigens alleen voor de sier staan), een canvas met een kerstboom met ledlampjes van PT en twee witte glimmende rendieren die we kochten bij Nanu Nana in Düsseldorf.

Overigens kunnen er nog meer kaarten bij én verstuur ik graag kaarten, dus als je een kaart wilt uitwisselen: mail even je adres!

Kerst in huize LIVWOW

In de linkerhoek van onze woonkamer is onze eethoek. Op de tafel ligt een tafelloper van IKEA met print van pacman en kerstballen. Over de stoelen hangen twee theedoeken van IKEA met kerstballen. Ons LEGO-hoofd heeft speciaal voor de feestdagen ook maar een kerstmuts gekregen en de groene kerstboom kochten we bij de Flying Tiger.

Aan de muur zie je een slinger hangen die ik kreeg van 101 Woonideeën, deze slinger heb ik opgehangen toen we er kwamen te wonen.

Kerst in huize LIVWOW: eettafel

En van de eethoek naar onze zithoek en dé kerstboom. Onze kerstboom kochten we bij een Duitse supermarkt en heeft licht glimmende takken. In de uitverkoop kocht ik kerstversiering in alle kleuren van de regenboog, maar er volgt nog een blog over hoe onze kerstboom precies is ontstaan en waar ik mijn inspiratie vandaan haalde.

Omdat we nog een lege muur over hadden heb ik met masking tape een ijskristal gemaakt naar een idee van 101 Woonideeen (overigens heb ik niet het stappenplan gevolgd, maar alleen de afbeelding gebruikt) en een kerstboom met een slinger van minikerstballen die ik kocht bij de Albert Heijn. Op onze lamp zit overigens ook een kerstmuts en er hangt een ster aan die ik vond bij de HEMA.

Kerst in huize LIVWOW; woonkamer

3 reacties on Kerst in huize LIVWOW

 1. Liliane
  27 december 2013 at 08:04 (9 jaar ago)

  Oh wauw, wat ziet her er gezellig uit Marike! Je weet al dat ik je boom geweldig vind maar de rest van het huis mag er ook zeker zijn! En veel licht :)
  Ik ga je even mailen om kerstkaartjes uit te wisselen ;)

  Beantwoorden
 2. Debby
  27 december 2013 at 10:00 (9 jaar ago)

  Wat is jullie huis moooooi!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter