Kerstcollectie van IKEA: appels en pacman!

Kerst bij IKEA

Ieder jaar komt IKEA met een hele fijne collectie voor de kerst. Dit jaar staat de kerstcollectie van IKEA in het teken van vrolijke, kleurrijke prints! Tijd om te gaan shoppen! 

De kerstcollectie van IKEA bevat behalve kerstballen, kerstbomen en andere decoratie voor in de boom ook een heleboel producten om cadeautjes mooi mee te versieren! Cadeautassen, cadeaudoosjes, stickers en natuurlijk verschillende soorten cadeaupapier.

Dit jaar staat de kerstcollectie van IKEA in het teken van heel veel groen en rood, maar dan wel lekker vrolijk! Mooie prints met appels én klokhuizen, maar ook kerstmannen en kerstballen. Misschien wel de allerleukste print van dit jaar zijn de producten waarop kerstballen én pacmans zichtbaar zijn! Fijne nostalgie voor deze kerst!

Kerst bij IKEA

De producten die je deze kerst niet moet vergeten te kopen bij IKEA zijn: de kleine pompoms (leuk voor in de boom!), de kaarten met de kerstpacman, de rode tafelloper met kerstballen, de kartonnen kerstballen en het cadeaupapier met de appels.

De kerstcollectie van IKEA vind je in alle filialen, kijk voor een volledig overzicht van de producten op de website van IKEA.

Een deel van mijn aankopen van de kerstcollectie van IKEA

Kerstcollectie van IKEA

2 reacties on Kerstcollectie van IKEA: appels en pacman!

 1. Eva
  18 december 2013 at 14:57 (9 jaar ago)

  Wat een onwijs leuke kaarten zeg! :)

  Beantwoorden
 2. Wimke
  19 december 2013 at 00:30 (9 jaar ago)

  50 gekleurde kerstbal-onderzettertjes van IKEA..daar wordt de kersttafel héél vrolijk van en ik dus ook:-)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter