#secretsantanl: mijn ontvangen pakket

#secretsantanl instagram

Via Instagram organiseerde @judithinwonderland #secretsantanl: een pakketje samenstellen voor een andere IG’er. Op 24 december mochten de pakketjes worden geopend. Bij deze mijn ontvangen pakketje! 

De envelop van mijn ontvangen pakketje was mooi versierd met masking tape, stempels en tekeningen! Om 22 uur ’s avonds maakte ik mijn pakketje voor #secretsantanl open!

#secretsantanl: mijn ontvangen pakket

Zodra ik het pakket geopend had, wist ik dat het van @jbeerepoot kwam. Zij had namelijk een foto gedeeld met alle pakketjes, de slinger en op de achtergrond zelfs de envelop. Ik volg Julia op Instagram en had op haar foto zelfs gereageerd dat ik vond dat het er tof uit zag. Uiteindelijk bleek het dus voor mij te zijn!

#secretsantanl: cadeautjes

En toen kon het grote uitpakfestijn beginnen! Ik werd erg verwend door @jbeerepoot! Naast de mooie slinger kreeg ik namelijk een notitieboekje, een boekje voor foto’s, een ‘Hoera, een baby’-kaart met zaadjes en een mooie kerskaart! Allemaal even mooie cadeautjes die goed van pas komen.

Bekijk ook mijn verstuurde pakket van #secretsantanl

Laat een reactie achter