#secretsantanl: mijn verstuurde pakketje

#secretsantanl verstuurd pakket

Een paar weken geleden deed @judithinwonderland een oproep op Instagram. Wie het leuk vond kon zich aanmelden om een pakketje te sturen naar een andere IG’er die zich had aangemeld. Het uitwisselen van deze pakketjes kreeg de naam #secretsantanl

De uitwisseling van deze pakketjes kun je vergelijken met snailmail of met het swappen van producten die slecht verkrijgbaar zijn of die je zelf niet meer gebruikt. Er was dus ook geen minimum- of maximumbedrag, alleen een adres en een account op Instagram waar je meer informatie kon uithalen over diegene waarvoor jij een pakketje zou maken.

De eerste oproep van @judithinwonderland had ik helaas gemist, maar gelukkig deed ze nog een tweede oproep die ik wel op tijd zag! Al snel kreeg ik een reactie dat ik een pakketje mocht samenstellen voor @miepisch, een account die ik nog niet volgde én die een slotje had! Gelukkig werd mijn verzoek snel goedgekeurd en kon ik gaan neuzen tussen de prachtige foto’s van mijn bijna-naamgenoot Marieke.

#secretsantanl: inhoud pakket voor @miepisch

Zo zag het pakketje eruit dat ik voor haar samenstelde: een zakje met gekleurde vlaggetjes van de Flying Tiger, een lipgloss met de tekst ‘merry christmas‘, een boekje met tips voor het platteland van Flow Magazine, kerstservetjes van de IKEA, een stapeltje kaarten met quotes over kerst en thuis, twee rolletjes masking tape, kerstengelen van chocolade en natuurlijk een kerstkaart.

Alle cadeautjes heb ik ingepakt in verschillende soorten pakpapier en met verschillende soorten masking tape met kerstprintjes. Zo werd het een echt kerstpakketje!

#secretsantanl pakket ingepakt

Bovenaan kun je zien hoe het pakketje met de post mee ging! Op de envelop schreef ik natuurlijk #secretsantanl zodat Marieke wist dat ze het pakketje op 24 december mocht openmaken. En boven de slinger van masking tape plakte ik een sticker van Oktoberdots.

Laat een reactie achter