Verlanglijst voor kerst!

Verlanglijst voor kerst

Over het algemeen staat december in het teken van cadeautjes en heb je een goed excuus om een verlanglijstje op te stellen, maar ook als je geen cadeautjes krijgt in december kan het leuk zijn om een lijstje op te stellen. Bij deze een deel van mijn verlanglijst voor kerst én stiekem ook voor Oud&Nieuw! 

Verlanglijstje: ixxi adventkalender

Adventkalender van ixxi

Over ixxi kon je al eerder lezen op LIV’WOW, maar wist je al dat ixxi prachtige adventkalenders verkoopt? Waarvan één in samenwerking met Geertje Aalders die je misschien wel kent van haar prachtige knipkunstwerken én één ontworpen door Hannes Beer. Beide adventkalenders zijn prachtig, maar als ik zou moeten kiezen wil ik heel graag de adventkalender in samenwerking met Geertje Aalders. Kerstdecoratie op een mooie, subtiele manier.

Op mijn verlanglijst voor kerst staat dus de adventkalender van ixxi in samenwerking met Geertje Aalders.

Verlanglijstje: Estée Lauder Pure White Linen Light Breeze

Mijn favoriete parfum

Wat betreft mijn parfum ben ik behoorlijk merkvast, zo gebruik ik al jaren Estée Lauder Pure White Linen Light Breeze. Af en toe probeerde ik andere geuren, zoals de ‘gewone’ Pure White Linen van Estée Lauder, DKNY Be Delicious tot diverse parfums van The Body Shop. Maar Estée Lauder Pure White Linen Light Breeze blijft mijn ultieme favoriet én is bijna op. Tijd voor een nieuwe dus!

Op mijn verlanglijst voor kerst staat dus het parfum Estée Lauder Pure White Linen Light Breeze.

Verlanglijst voor kerst: Ouders van Nu abonnement

Abonnement op Ouders van Nu

Sinds ik zwanger ben, lees ik ook tijdschriften over zwangerschap en baby’s. Nadat ik verschillende tijdschriften had gelezen bleek er één favoriet tussen te zitten: Ouders van Nu! Dit tijdschrift is bedoeld voor zwangere vrouwen én moeders en heeft een heleboel leuke interviews met moeders, tips voor producten of hotspots en een heleboel praktische informatie. Daarnaast heeft Ouders van Nu de hashtag #nachtouders in het leven geroepen om newbornmama’s te laten zien dat ze niet alleen zijn.

Op mijn verlanglijst voor kerst staat dan ook een abonnement op het tijdschrift Ouders van Nu!

PS: van mijn lieve Frank (én papa to be) kreeg ik een proefabonnement voor kerst! 

verlanglijstje: ovale borden van Rice dk

Ovale borden van Rice.dk

Het Deense merk Rice verkoopt producten met vrolijke kleuren en prints. Mooie accessoires voor in huis, keukenbenodigdheden, bekers én borden. En ik ben dus een groot fan van de ovale borden met toffe prints. Toch bezit ik maar twee ovale borden van Rice, omdat deze slecht verkrijgbaar zijn én relatief duur. Maar het blijft een droom om een kast vol met vrolijke ovale borden van Rice te hebben.

Op mijn verlanglijst voor kerst staan dus de ovale borden van Rice.

verlanglijstje: Stokke Sleepi - foto door @tomcole op Instagram

Het mooiste bedje voor baby’s én kinderen

Het merk Stokke ken je misschien wel van de welbekende TrippTrapp stoel voor kinderen, maar wist je dat dat zij ook een prachtig bedje verkopen voor baby’s, peuters én kleuters in één? Het bedje heet de Sleepi en is door middel van hulpstukken te veranderen van wieg naar een bedje voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Toen we dit bedje zagen, riepen mijn vriend en ik tegelijk dat we deze allebei prachtig vinden! En dat werd maar weer eens bevestigd toen we de foto van de babykamer van de dochter van @tomcole op Instagram zagen.

Op mijn verlanglijst voor kerst staat dus de Stokke Sleepi.

Overigens geven mijn vriend en ik cadeautjes met Oud&Nieuw, zodat we elkaar cadeautjes kunnen geven die we met sinterklaas of kerst niet hebben gekregen. Dus wie weet wat ik behalve het proefabonnement op Ouders van Nu nog meer krijg… 

2 reacties on Verlanglijst voor kerst!

 1. Sylvia
  26 december 2013 at 20:20 (9 jaar ago)

  Haha, leuk dat je dan nog cadeautjes te goed hebt, fingers crossed dan maar ;)

  Beantwoorden
 2. Laura
  26 december 2013 at 20:46 (9 jaar ago)

  Awh lief van Frank! Dat ledikantje.. oh zoo mooi.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter