Tijdschrift KoffieTCacao

We drinken allemaal wel eens koffie, thee of chocolademelk toch? Logischerwijs dat daar dus ook een tijdschrift over bestaat én dat daar iets in staat wat jij leuk vindt! Lees meer over KoffieTCacao!

KoffieTCacao gaat over alles wat met koffie, thee en cacao te maken heeft. Van fijne tips voor cafés tot reportages over cacaobonen tot kunstwerken gemaakt van koffie, thee of cacao. Over de hele wereld wordt er koffie, thee of chocolademelk gedronken en dus kan de redactie putten uit internationale informatie. Niet voor niets kon er een jubileumeditie gemaakt worden die wederom vol staat met leuke weetjes, goede tips en interessante reportages.

Het tijdschrift lees je natuurlijk met een kop koffie, thee of warme choco, maar laat je vooral inspireren om eens meer aandacht te besteden aan de inhoud van jouw kop. Want na het lezen van KoffieTCacao blijkt er zoveel meer mogelijk met de drankjes die we zo goed kennen.

Op de website vind je meer informatie over het tijdschrift KoffieTCacao. Het tijdschrift kost €4,99 en is te koop bij diverse boekhandels en onder andere bij vestigingen van de Bijenkorf.

3 Thoughts on “KoffieTCacao; het warmste tijdschrift

  1. Wimke on 6 januari 2014 at 00:54 said:

    Ben benieuwd! Thnxx voor de tip:-)

  2. Leuke tip, ik had er nog nooit van gehoord.

  3. Zo leuk, sinds een jaar drink ik koffie en sinds er een mooie koffiemachine in huis staat, kan ik er geen genoeg van krijgen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation