Matchende iPhonehoesjes van Studio 117

iPhonehoesjes HugsAandKisses

Er past maar één iPhonehoesje tegelijk om je iPhone, maar laat je dat niet tegenhouden in het aanschaffen van iPhonehoesjes die gewoon heel tof zijn. Zoals de iPhonehoesjes van Studio 117 met matchende wallpapers. 

Studio 117 verkocht al hele mooie iPhonehoesjes van stof en nu zijn daar 3D geprinte iPhonehoesjes bijgekomen met matchende wallpapers. De hoesjes zijn in drie varianten verkrijgbaar en zijn ontworpen door n de hoesjes en wallpapers zijn van Evelien Lulofs.

De eerste drie verschillende iPhonehoesjes passen perfect bij deze periode van het jaar qua kleur. ”Twee designs zijn ontworpen vanuit een inspirerende quote. Wat alle drie de cases gemeen hebben is helder kleurgebruik en het strakke lijnenspel dat in al mijn werk terugkomt” aldus grafisch ontwerper Evelien Lulofs.

iPhonehoesje FreeLikeABird

”We willen mensen blij maken. Dat doen we door veel aandacht te besteden aan het ontwerp van de iPhone case zelf. Maar het scherm is net zo belangrijk. Met de matching wallpaper is het design compleet” aldus Wendy van Studio 117.

De iPhonehoesjes zijn te koop via studio117.nl, maar de wallpapers zijn voor iedereen gratis te downloaden. In de loop van 2014 komen er ook andere ontwerpen bij.

iPhonehoesje OwlsWisdom

2 reacties on Matchende iPhonehoesjes van Studio 117

 1. Arno Mul
  9 januari 2014 at 08:01 (9 jaar ago)

  Wallpapers zijn pas te downloaden na een vermelding op FB of Twitter. Da’s dus niet gratis, dat betekent dat een wederdienst vereist is. Noem het dan niet gratis.

  Beantwoorden
 2. Charlie
  14 april 2014 at 20:49 (9 jaar ago)

  Prachtige hoesjes zeg, echt iets voor de iPhone en Twitter verslaafden onder ons.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter